Tjänsteledigt i ett år.

Den hockeyintresserade vet vem Per Svartvadet är.
Den livsintresserande vet vem Leif Bergqvist är. 

För de som inte vet följer här en kortare presentation över herr Bergqvist.

Leif Bergqvist är en känd person i Ö-vikstrakterna för hans hårda festande och counter strike-skickliga söner. Han bor ute på stekarsjön och har nyligen installerat ett vildmarksbad. Han tycker om öl och andra saker som gör en glad.
Men framför allt - Han är ett stort Modo Hockey-fan.

Vi är alla överens om Modos betydelse för staden Örnsköldsvik. Undertecknad ger såklart blanka fan. Men Leffe går fortfarande in i rollen som Modoit fullt ut, varje dag. Livet är hemskt när de förlorar, och toppen när de vinner.
Eftersom Leif alltid vill Modos bästa så har han vissa åsikter rörande klubben och föreningen. En del korrekta, andra lite mer radikala och vissa helt absurda. Vissa åsikter ändrar form varje dag, andra står sig benhårt.
Och det vi ska tala om i detta inlägg är hans mest hårda åsikt.

Den om...

Svarten

...Per Svartvadet!
Leffe Bergqvist anser Per Svartvadet vara så dålig att han förpestar hela föreningen.
Jag citerar Leffe;
"Grabbar. Dagen Per Svartvadet lägger av så ska jag vara full i ett år. Och jag ska bjuda på bärs! Och fixa massa brudar åt er. Vilken lycka!".

Full i ett år. 

Till saken - Vi närmar oss slutet av Per Svartvadets karriär. Han är skadad resten av säsongen och vetefan om det inte blir ett avsked inför nästa.
Och då står vi där. Tillsammans med Pappa Bergqvist. I hans Per Svartvadet-sponsrade harem. Blir bjudna på öl och brudar. Tack vare Per Svartvadet. 

leffe harem

Per Svartvadet. Vilken fantastisk spelare han är.

David Månsson.

Kommentarer:

1 [nBsI]Lakorov:

skriven

Låter väldigt bra!

2 Sheriffen:

skriven

Riktigt tråkigt dock att även Elitseriens mest positionssäkre spelare åldras och måste lägga av. Kanske även seriens bäste tekare och frilägesspecialist!

Och man får inte glömma att han är Kaptenernas Kapten!Men Hurra för Öl i ett år! Lägg ner nu Svarten! :D

Kommentera här: