Flingor och sånt.

Varför promoteas flingor så jävla hårt åt det kvinnliga könet?
"Det finns en sak som kvinnan inte kan vara utan - Kelloggs special K!" Tv-reklam.

Och på vanliga Corn flakes-paketen finns information på baksidan om vad en portion innebär för dagligt rekommenderat intag, självklart för kvinnor. Det nämns inget om männen i flingvärldens RDI. 

Så varför äter jag kvinnoföda varje morgon när jag dessutom har kvinnohänder
Borde kanske börja steka upp en älgbiff varje morgon för att väga upp för alla övriga kvinnliga drag jag dras med.

David Månsson.

Rang.

När jag är hemma i min lägenhet och får ett samtal ifrån en telefonförsäljare så är jag i alla fall(oftast)avvisande. Snudd på otrevlig. 
Annat är det när jag hälsar på min morsa och samma fenomen händer henne.

Då svarar jag i telefonen med mitt gladaste jag. Låter telefonförsäljaren förstå och känna hur välkommen han eller hon är. Tråkigt nog för dessa så är ju sällan min mor hemma(hon behöver inte vara hemma för att jag ska kunna hälsa på. Kylskåpet står där det står) när jag tvingas att svara i telefonen. 

Men i mån av favoritbarn så välkomnar jag dom varmt tillbaka vid den tidpunkt då min mor har kommit hem.
Så hon möts alltid av en oas av telefonförsäljare som tror att en affär ska bli av för att jag varit så tillmötesgående och intresserad.

Jag gör detta trots att jag vet att morsan hatar det. 
Varför gör jag så...? 

babbe

David Månsson.

Tjänsteledigt i ett år.

Den hockeyintresserade vet vem Per Svartvadet är.
Den livsintresserande vet vem Leif Bergqvist är. 

För de som inte vet följer här en kortare presentation över herr Bergqvist.

Leif Bergqvist är en känd person i Ö-vikstrakterna för hans hårda festande och counter strike-skickliga söner. Han bor ute på stekarsjön och har nyligen installerat ett vildmarksbad. Han tycker om öl och andra saker som gör en glad.
Men framför allt - Han är ett stort Modo Hockey-fan.

Vi är alla överens om Modos betydelse för staden Örnsköldsvik. Undertecknad ger såklart blanka fan. Men Leffe går fortfarande in i rollen som Modoit fullt ut, varje dag. Livet är hemskt när de förlorar, och toppen när de vinner.
Eftersom Leif alltid vill Modos bästa så har han vissa åsikter rörande klubben och föreningen. En del korrekta, andra lite mer radikala och vissa helt absurda. Vissa åsikter ändrar form varje dag, andra står sig benhårt.
Och det vi ska tala om i detta inlägg är hans mest hårda åsikt.

Den om...

Svarten

...Per Svartvadet!
Leffe Bergqvist anser Per Svartvadet vara så dålig att han förpestar hela föreningen.
Jag citerar Leffe;
"Grabbar. Dagen Per Svartvadet lägger av så ska jag vara full i ett år. Och jag ska bjuda på bärs! Och fixa massa brudar åt er. Vilken lycka!".

Full i ett år. 

Till saken - Vi närmar oss slutet av Per Svartvadets karriär. Han är skadad resten av säsongen och vetefan om det inte blir ett avsked inför nästa.
Och då står vi där. Tillsammans med Pappa Bergqvist. I hans Per Svartvadet-sponsrade harem. Blir bjudna på öl och brudar. Tack vare Per Svartvadet. 

leffe harem

Per Svartvadet. Vilken fantastisk spelare han är.

David Månsson.