Bli 100, med 118100.

För ungefär en vecka sedan hade jag en intensiv debatt med en kollega på jobbet gällande Skilda världar.
Frågan löd; Hade Sandra Bovallius och Daniel Toivonen någon form av sexuellt umgänge innan det uppdagades att de var syskon?

Eftersom ingen av oss kom överens om hur bra serien egentligen var så ville vi bli 100. Med 118100.

Svaret löd;
"Daniel Toivonen(Bengt Dahlqvist) och Sandra Bovallius(Lina Pleijel) i skillda världar är tvillingar. Innan Daniel och Sandra upptäcker detta har de hunnit inleda en kärleksrelation. Inga detaljer om detta finns men man kan väl anta att sex ingår i en kärleksrelation."

Det lät ju jävligt 100. Eller?
Jaja, detta inlägg ska inte handla om att jag på något sätt ska gnälla på 118 100. Det är en fantastisk servicetjänst.

Till saken hör att i Lördags. Efter vår personalmiddag så dröjde några av oss kvar i baren. Eftersom det var ett slutet sällskap så var bara vi där. Men vad händer? Jo. In genom dörren kommer fucking jävla Bengt Dahlqvist.
Daniel Toivonen stövlar in och det är så sjukt det bara kan bli. Något slags tecken ifrån högre makter på att inga frågor skall förbli obesvarade.

danielsandra

Ja hur var det här då! Idkades det älgskog?

Undertecknad är inte känd för att vara den som inte ställer de obehagliga frågorna. Så jag rättar till frisyren och glider upp till Bengt.

Och idag, är jag 100!
Utan 118100.

David Månsson.

Primator Dark.

När jag berättar för folk om mitt superintellekt så tror de sällan på mig.
Så jag slog slag i saken och gjorde ett IQ-test på internet. För att få någon form av fakta att ta med mig i dessa diskussioner. IQ och intellekt är väl inte nödvändigtvis samma sak - Men det ger en indikation! 

Jag hittade ett jävligt seriöst test på internet. 
Jag genomförde ett jävligt seriöst test på internet.

När man passerade mållinjen så ombads man att sms'a ett visst nummer för att få veta resultatet.
SMS-kostnad bara 50 kronor. Här borde man ju kanske struntat i att veta. Hört lite varningsklockor klämta. Funderat en extra gång på hur viktigt det egentligen är.

Men icke... 

Resultatet var dock i ett slag för sig! 88 på IQ-testet. Tråkigt att vara under medel... i länder som Ecuador, Surinam och Turkiet.
Det visade sig att jag är helt dum i huvudet. Antar att de drar ner poängen radikalt på testet om man är villig att betala 50 kronor för det.

Jag är IQ-fattigare än 50% av världens turkar. *LÄNK TILL EXTREMT PÅLITLIG LISTA PÅ WIKIPEDIA!*

Får flytta någonstans där jag är över medel. En grotta i Azerbajdzjan med massa turbanherrar eller varför inte soliga Burma?

David Månsson.