En person som tänker till behöver inte släcka lampor.

Sitter du någonstans i skrivandets stund nu med ett gäng diaboliska stearinljus runt dig därför du gått på bluffen om Earth hour? Då tycker jag du ska spärra upp ögonen nu, vakna till. Blåsa ut ljusen och tända lamporna med större stolthet än någonsin!

Varför?
Imorgon övergår vi till sommartid och ställer därför fram klockan 1 timme. Så - Vi tappar en timme av livet för att klockan skall återgå till rätt rytm. Med andra ord - Den osynliga timmen kan fungera som din nattsvarta timme nu under earth hour. Således är det onödigt att slava under dessa mediala hittepå-göran.

Våga använda hjärnan! Jag fortsätter leva utan earth hour men ändå ger jag klimatet en timme av mitt ljus.

David Månsson.

Vad bantningshetsen gör emot dig och andra.

Först DETTA.
Sedan DETTA.
För att fortsätta med DETTA.

Och nu detta;

mört

Jag ser klart och tydligt den röda tråden. Först tipsar han varenda jävel han har på msn om mirakulösa bantningskurer som nu även bevisligen fungerar.
Efter att folk börjat köra på Bagfruit, hourglass och allt vafan det heter har de tappat så otroligt med vikt att Robin nu inte längre känner igen de människor han själv satt på bantningskur.

Är det här det typ av samhälle vi vill ha? Att folk äter upp sig själva till luft som man knappt kan ta för människor längre? Size zero åt folket bör vara en självklarhet men till vilket pris? Oigenkännlighet?

Jag anser fortfarande att Robin Frestadius känsla för att vara en förebild ligger på en nivå långt under vad som anses vara okej.
Samhället skriker på reaktion efter våldtäkter i Bjästa. Jag säger att det här är ett större problem!
Någon måste reagera emot denna ständiga propaganda! Det måste få ett slut.

Amen.

David Månsson.