Härligt med monarki.

Det är en aning svårt att ta hela vigseln på allvar då den till större delen beblandar påfundet "Gud". Att nämna ordet gud fler än en gång i samma resonemang är mer än nog för att göra vilket sammanhang som helst oseriöst.
När prästjäveln reser vigselringarna emot skyn och utbrister sitt trettiofjärde "Guuuud!" så börjar tålamodet tryta.

Hade han rest ringarna emot skyn och vrålat "EVOLUTIONSTEORIN!". Då hade varenda jävel ansett att kyrkan. Det är rätt hårdrock ändå.

Jag somnade någon gång under kortegeeskapaderna. Det enda roande var SÄPO-vakterna som tvingades lämna konservatistdetaljerna bakom sig och dra på sig joggingoverallen kallad kostym och springandes hålla de 10 km/h bredvid vagnen... Bra dag på jobbet. Svettandes. En halv miljon människor ute på Stockholms gator. Och där springer man förbi som en svettig gris och samtidigt ska fånga upp en kula en eventuell gärningsman avlossar. Hedersam död.

Vill man verkligen offra sig för en styrketränar-tjomme ifrån Ockelbo? Det var ju för fan fler gäster i kyrkan än vad det finns invånare i Ockelbo. Jag hade som livvakt och pillerknaprare haft svårt att acceptera den ekvationen.

David Månsson.

Kommentarer:

1 [LOG]Lakorov:

skriven

Fyy fan för dessa lögner om en "gud" som har tillverkat jorden som jag byggde ihop legoslott då jag var yngre. Sen kanske jag döpte legogubbarna till Jenna Jameson och Brianna Banks. Vill dock tillägga att dessa två kvinnor var de två första kvinnorna på jorden. Har en ganska säker källa som sägs ha bildbevis

2 Månsson:

skriven

Hahaha. Du är så härligt störd.

3 Hanna:

skriven

Du får inte glömma kommentaren om hästarna... De var ju speciella! De hade ju... NAMN!

Kommentera här: