Gudrun.

Jag bloggar för pengarna
För kändisskapet och mediautrymmet
Har skickat en vänskapsförfrågan till
Sofi Fahrman på facebook
Vi känner varandra sedan länge.
Femårsjubileum snart i väntetid.

Det finns väl inget mer att tillägga.
Förutom att jag hatar feminister.


Det vi ska fokusera på är enbart sista meningen. Gudrun Af Schyman bränner 100 tusen spänn på ett tändsticksdrag och anser sig själv ha gjort nytta för kvinnorna i detta landet.
De individer som kallar sig feminister är tamejfan de värsta bakåtsträvarna någonsin! MYCKET jävla värre än kyrkan i alla aspekter.

Äckel

Enough said jävla spånhuvud?

Gör som jag och hata FEMINISM.

David Månsson.

Kommentarer:

1 Linn:

skriven

Word, vad gäller skitsnacket om Gudrun Schyman. Men är det inte väldigt konstigt att säga att man hatar feminister? Det egentliga syftet med feminism är ju jämställdhet mellan könen, det går INTE ut på att hata män, som Gudrun och hennes FI förvrängt det till. Det enda rätta sättet att vrida tillbaka den bilden är inte att ta avstånd från femenismen, utan stolt kunna berätta vad den egentligen innebär. Det är ett begrepp som Gudrun och FI har lindat in i skit så mycket att de bojor tabu att prata om. Det innebär inte manshat. Det innebär inte mansskatt. Det innebär definitivt inte att kvinnor är MER värda eller ska ha det BÄTTRE än män. Tvärtom. Det handlar om att samhälle

i n t e ska fokusera på kön. Det handlar om att alla ska ha lika förutsättningar, värde och lön efter möda - oavsett kön. Och DET tror jag inte att du hatar.

2 Månsson:

skriven

Jo.

Kommentera här: