Ett inlägg om kaffe.

Ja det låter ju inte så jävla lajbans. Så jag tänker snacka om talibaner istället.
Taliban;
Ak 47
Skägg
Turban
Kropp bestående av ben.(och punkt nummer 2)
Tveksam tandhygien.
Lever på getmjölk.
Gömmer sig i bergen.

Fokus på bergatrollsfasonerna. Hur fan kan de gömma sig i bergen? Och varför gömmer dom sig?! Är det någon som faktiskt letar efter talibaner just nu? Vill man hitta en taliban? Och om nu någon vill hitta en liten gubbe med tomteskägg. Varför surfar man inte bara in på Google earth och lokaliserar deras grotta?

Och varför bedriver inte Feministiskt iniativ med pengabrännande Gudrun Af Schyman en hatkampanj emot dessa män? Dessa mäns politiska åtaganden emot kvinnor bestod ju i att måla fönstren på de hus som beboddes av burkabärare helt svarta. För att utmärka att pesten har här dragit fram.

Kvinnor får för fan inte ens åka taxi(helt sant, läste det på google)!

kameltaxi

Kom igen nu Gudrun. Ta första flyget till ditt hemland pack-i-stan och gör en insats.
För övrigt så känns det väldigt tvetydigt att kalla kvinnor för Gudruns(vissa gör faktiskt det). Jag vill inte att min kvinna ska vara som Gudrun. Hår i mellangården och under armarna.

David Månsson.

Kommentarer:

1 Hanna:

skriven

Nu är jag besviken på dig. Att likställa talibaner med kaffe är riktigt rasistiskt. Visserligen är de båda svarta, grumliga och rätt äckliga, och med tanke på att du skulle skriva om hur förrädiska kaffe var så är det väl rätt klockrent. Men att sedan gå vidare till Gudrun Skyman... Fy David.Det är som att jämföra Kaffe med majsvälling. Så äckligt kan det aldrig vara.

2 sassa:

skriven

haha david david.

Kommentera här: