Ett inlägg om kaffe.

Ja det låter ju inte så jävla lajbans. Så jag tänker snacka om talibaner istället.
Taliban;
Ak 47
Skägg
Turban
Kropp bestående av ben.(och punkt nummer 2)
Tveksam tandhygien.
Lever på getmjölk.
Gömmer sig i bergen.

Fokus på bergatrollsfasonerna. Hur fan kan de gömma sig i bergen? Och varför gömmer dom sig?! Är det någon som faktiskt letar efter talibaner just nu? Vill man hitta en taliban? Och om nu någon vill hitta en liten gubbe med tomteskägg. Varför surfar man inte bara in på Google earth och lokaliserar deras grotta?

Och varför bedriver inte Feministiskt iniativ med pengabrännande Gudrun Af Schyman en hatkampanj emot dessa män? Dessa mäns politiska åtaganden emot kvinnor bestod ju i att måla fönstren på de hus som beboddes av burkabärare helt svarta. För att utmärka att pesten har här dragit fram.

Kvinnor får för fan inte ens åka taxi(helt sant, läste det på google)!

kameltaxi

Kom igen nu Gudrun. Ta första flyget till ditt hemland pack-i-stan och gör en insats.
För övrigt så känns det väldigt tvetydigt att kalla kvinnor för Gudruns(vissa gör faktiskt det). Jag vill inte att min kvinna ska vara som Gudrun. Hår i mellangården och under armarna.

David Månsson.

We will always have Paris...

Paris är ju allmänt känt som The city of löve. Staden där romantiken flödar. Där kärleken rinner i floder likt Niagrafallen. Där det finns en någon för alla. Där ingen fryser oavsett årstid. Värme, ljus, trygghet och kramar. Låter bra va?

Men vad är Paris egentligen? Om vi bortser ifrån detta?
Jo. Paris är en stad vars utkanter fungerar som en stor soptipp. Man slänger sopor i drivor runt staden så att det bildar en äcklig mur av skit inte ens uteliggarna orkade plocka på sig. Ja uteliggare. Det finns sådana i Paris med. Många till och med.

uteliggare

Och staden i sig? Ingen pratar engelska. Det är ju jävligt attraktivt 2010. Det luktar avlopp och piss i varenda gata. Och då ska vi inte ens gå in på tunnelbanan. Där rinner det piss i floder ifrån uteliggare och arga immigranter ifrån Afrika som brölar på alla möjliga språk man inte pratar. Till och med kroppspråket är svårtytt.

Men Eiffeltornet då, det är ju nice? Jovisst. Svindyrt. Högt upp så dimman blockerar utsikten. Det är kallt så ini helvete och det står vakter med vapen beredda att skjuta eventuella självmordshoppare(inte alls motsägelsefullt). Nere vid botten av denna symbol för franska revolutionen så finns det massvis med folk som säljer små miniatyrversioner av Eiffeltornet. Det kostar bara typ 300 miljoner att köpa ett torn. Sounds fair?

Och som när jag var där, börjar det regna åker tornen in i en påse fort som fan och vipps så ligger det paraplyer där för försäljning för omkring 200 kronor. I Frankrike hatar man turister och försöker därför skrämma bort dom med absurda priser på saker och ting och stinkande gator och sopor i utkanten. De skickar ett tydligt budskap direkt vid utkanten...

Paris - The city of shit skulle jag vilja säga. Sacre bleu.

David Månsson.