På tal om gränser.

Lånade ut lägenhetsnyckeln till mormor och morfar för att de skulle sätta upp gardinstänger. Fair enough ansåg jag, som egentligen är enormt emot alla former av förändringar av detta drastiska slag.
Jag trodde att min lägenhet låg i trygga händer...

Men vad möts man av?!
Ja hela lägenheten doftar blommor och Fab 5! När man kommer inte i läggan så ligger inte min vanliga straighta ungkarlsdörrmatta där. Nejnej, den har ersatts av en jävla matta som önskar God Jul. Jag önskar inte NÅGON en god jul.

I köket står en jäkla årstomte(egentligen en jultomte, men eftersom skiten aldrig åker ner nu när den åkt upp så blir det en årstomte) och flinar. Som att det inte vore nog?
På mitt vardagsrumsbord har en duk med en massa ljus placerats. Ska det vara estetiskt tvång på att ha en jävla duk på vardagsrumsbordet eller?!

Och som pricken över I'et. En julstjärnlampa.

Ett fult nöje som kostar pengar.
-Vad sa du!? JAG TAR TVÅ!!!

...Någon hade till och med tagit bort mina tandkrämsfläckar ifrån badrummet. Badrummet saknar numera karaktär.

David Månsson.

Kommentarer:

1 Pedr:

skriven

hahahaha du e cp

2 Mormor:

skriven

Till en arg ung man,du har ju missförstått allt.Mattan betyder ju att det är vi som önskar dig GOD JUL.Stjärnan i fönstret,visar att vi tycker att du är en stjärna.Duken och ljusen på bordet för att något ska lysa upp din tillvaro när du inte har söta,kloka Jenny hos dig.Blommdoften förstår jag inte,men det kan ju vara doften av mig som dröjt sig kvar.Njut! Vad beträffar karaktären på toan så sätt dig ner en stund så kommer den nog tillbaka.Jag älskar dig ändå med eller utan karaktär.Kram Mormor

3 Månsson:

skriven

Hahaha! Du är bra du mormor.

Kommentera här: