Jag är rasist.

Oh, jag ska ut och vandra på den tunna linjen. Den linje som så lätt passeras om man som svensk gnäller på något.
Jag ska prata om...*läskig musik*...Islam!

Man får ju som svensk inte prata om andra kulturer, religioner, hudfärger, övrigt för då är man per automatik rasist. Men jag tänker prova! Jag är ju döende, så varför inte?

Det är ett jävla liv i dagens MEDIA om att Schweiz röstberättigade röstat ner ett förslag om att inte bygga fler minarer. Det vrålas kring den muslimska befolkningen att det är diskriminerande.
Twisten?

Vilket jävla skitsnack! Med tanke på hur världen utvecklas och hur vi förökar oss kommer det inom ungefär 150 år(om världen håller så länge) så kommer det att vara ett enormt överflöd av muslimer världen över.Så vad vill jag ha sagt?
Jo, att den dagen då ISLAM är den världsledande religionen. ISLAM som anser att kristna är lurade och vilseledda, att Judar ska brinna. Den dag de är världsledande kommer INTE vi direkt att få lov att bygga kyrkor på deras jävla mark.

Det handlar inte om rasism. Det handlar inte om diskriminering. Det handlar om att den religion som muslimer tillämpar idag inte lämpar sig speciellt bra gällande förståelse och respekt för andra religioner och människor. En hedning som jag blir garanterat hängd till glad musik och allmän talibanglädje.-What is the greeting of Islam?
-Salamu 'Alaykum![Peace be with you]

Jag är rasist, javisst.
Den muslim som menar på att detta är diskriminering är en hycklare. Dubbelmoral.

David Månsson.

Livet är en fest!

-Vad har du för planer i veckan då?
-Jag ska prata med min läkare.
-Han skulle ju ringa upp dig.
-Ja.
-Så dina planer för veckan består av att du ska vänta på ett telefonsamtal?
-Ja.

Hur ser eran kommande vecka ut?

Jag har faktiskt fog för att inte göra mer än att vänta på det där telefonsamtalet då jag misstänker att jag är döende. Kärringen på vårdcentralen ville inte berätta hur mina provsvar var utan ansåg det bäst att läkaren själv fick prata med mig.
Så antingen är det något allvarligt och coolt eller så är hon bara dryg emot mig för att jävlas.

David Månsson.

Drogad dröm.

Vaknade upp kallsvettig och slut i kroppen som om jag inte hade sovit ett dugg.
Det sista jag kommer ihåg var att jag var med i en japansk gameshow som hette "Shit on your house".
Shit on your house var inte det bästa av tv-program jag fått medverka i genom livet och det gick helt enkelt ut på att man på tid skulle hinna skita på så många ställen som möjligt i ett hus.

Klart som fan man var kallsvettig. Jävla japaner. Japaner japaner japaner.

Fast samtidigt. Skit ska ju med skit fördrivas.

David Månsson.