SJ lättar på förtrycket.

Två unga damer satt bredvid mig och min lillalillasyster på tåget påväg hem ifrån Örebro. Inget konstigt med det tänkte Månsson och fortsatte att ägna sig åt att sitta på sitt arsle och hålla sin käft.
Men helt plötsligt så såg jag hur den ena tjejen började kladda på den andre(så som Al Bundy och Peg gjorde i början av deras liv). Då slog Månssons varningsklockor igång. Att det förekom några slags oegentligheter var det inga tvivel om längre. Men vad?

När jag i min ögonvrå såg att den ena tjejen gjorde ansats för att viska något till den andra så råkade hon pussa henne istället. Och då gick det upp för mig. Det var lesbiska tjejer(ALRIGHT!!!)!
Men varför satt dem på ett tåg påväg norr? Pridefestivalen börjar väl idag i Stockholm?
De kommer att bli jättesnopna då de kommer på att de åkt åt fel håll på deras nationaldag. Tur för dem att dildoviftandet fortsätter även nästa år.

Jag måste medge att det kändes bra att få veta vad det rörde sig om för typer. Att det var lesbians och inte bögar kändes ännu bättre. För som vi alla vet så är lesbiska helt okej, medans homosexuella är mycket fel. Mycket.
Tågresan fortlöpte härifrån utan problem. Fram till Söderhamn station. Då andra vändpunkten kom...

Tjejerna hade somnat. Och lagt sina armar som alternativa huvudkuddar. Och då lös skräcken emot mig.
Båda två hade regnskog under sina armar! I panik så skrek jag;
"Titta inte på dem Julia!" och höll för hennes ögon så hon inte skulle se hemskheterna. Råkade trycka in hennes glasögon i ögonvitan...

Nu blev det genast mycket mindre trevligt. Då det gick upp för mig att det inte kan vara lesbiska tjejer. Lesbiska tjejer är rakade över hela kroppen ju. Det har jag sett på film. Så då måste det vara...
Just det - FEMINISTER!

2 manshatare på SJ's tåg! Visst fan ska man låta homosexuella åka på tågen. Men feminister?! Nej nu jävlar har det gått för långt.
En bit närmare Hudiksvall så kunde min näsa urskilja en viss doft av brakskit. Jag kan försäkra er om att någon av dessa var skyldig.

David Månsson.

Kommentarer:

1 smoothie:

skriven

Hehe Jag anar att du skriver med glimten i ögat här

;-)

2 [LOG]Lakorov:

skriven

Hahahaha USSSSSSSSSSSCH!! Fy fan så jävla äckligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tacka vet jag M4 red dot sight, 3 afrikaner och Steady aim;)

3 Longlegs:

skriven

Haha, brakskitslukten kom ju förfan från Iggesund fabrik!

4 Månsson:

skriven

ICKE!

5 andy:

skriven

hahaha"Båda två hade regnskog under sina armar!"jag tänkte "FEMINISTER!" då också. varför är vi så lika? <3

6 Månsson:

skriven

Jag vet inte. But it's a beautiful thing my friend. <3

Kommentera här: