Caddie är väl ett jobb det med?

Caddies i golfvärlden får 10% av spelarens intäkter vid tävling. En brutalt skyhög jävla summa för den typ av jobb de gör.
När jag råkade vara caddie idag fick jag en macka och en sprite.
Så då är frågan;
Vad tjänade Johan Boman på dagens golfrunda?

Regnet stog som spön i backen medans jag i iklädd de mest caddie-liknande(jag googlade för att få se hur de såg ut) kläder jag hade mös under paraplyet. Golfarna runt mig stog i rusket och frös och stånkade.
En lunginflammation är inte omöjligt.
Men samtidigt. Det är inte ens synd om dem. Johan Boman måste ju ha fått minst 10 mackor idag. Hur bra är inte det?
Jävla golfare.

David Månsson.

SJ lättar på förtrycket.

Två unga damer satt bredvid mig och min lillalillasyster på tåget påväg hem ifrån Örebro. Inget konstigt med det tänkte Månsson och fortsatte att ägna sig åt att sitta på sitt arsle och hålla sin käft.
Men helt plötsligt så såg jag hur den ena tjejen började kladda på den andre(så som Al Bundy och Peg gjorde i början av deras liv). Då slog Månssons varningsklockor igång. Att det förekom några slags oegentligheter var det inga tvivel om längre. Men vad?

När jag i min ögonvrå såg att den ena tjejen gjorde ansats för att viska något till den andra så råkade hon pussa henne istället. Och då gick det upp för mig. Det var lesbiska tjejer(ALRIGHT!!!)!
Men varför satt dem på ett tåg påväg norr? Pridefestivalen börjar väl idag i Stockholm?
De kommer att bli jättesnopna då de kommer på att de åkt åt fel håll på deras nationaldag. Tur för dem att dildoviftandet fortsätter även nästa år.

Jag måste medge att det kändes bra att få veta vad det rörde sig om för typer. Att det var lesbians och inte bögar kändes ännu bättre. För som vi alla vet så är lesbiska helt okej, medans homosexuella är mycket fel. Mycket.
Tågresan fortlöpte härifrån utan problem. Fram till Söderhamn station. Då andra vändpunkten kom...

Tjejerna hade somnat. Och lagt sina armar som alternativa huvudkuddar. Och då lös skräcken emot mig.
Båda två hade regnskog under sina armar! I panik så skrek jag;
"Titta inte på dem Julia!" och höll för hennes ögon så hon inte skulle se hemskheterna. Råkade trycka in hennes glasögon i ögonvitan...

Nu blev det genast mycket mindre trevligt. Då det gick upp för mig att det inte kan vara lesbiska tjejer. Lesbiska tjejer är rakade över hela kroppen ju. Det har jag sett på film. Så då måste det vara...
Just det - FEMINISTER!

2 manshatare på SJ's tåg! Visst fan ska man låta homosexuella åka på tågen. Men feminister?! Nej nu jävlar har det gått för långt.
En bit närmare Hudiksvall så kunde min näsa urskilja en viss doft av brakskit. Jag kan försäkra er om att någon av dessa var skyldig.

David Månsson.