Tiden är inne.

Ville bara påminna alla om att klockan ska flyttas fram en timme efter typ halv 2 inatt.
Så till er alla som går i skolan och har lov.
HAHA! En timme mindre lov imorgon.

David Månsson.

Världsklass.

http://www.ltz.se/artikel_standard.php?id=492443&avdelning_1=101&avdelning_2=101

BlondinBella, extra blond?

Haha, det där är fan pinsamt. Men framför allt roligt.
Dagens läxa är alltså;
Det är ingen mening att ljuga. Sanningen kommer alltid fram förr eller senare.
Värna om sanningen så kommer sanningen värna om dig. <-- Jag har inte en aning om vad det betyder men det lät sååååå coolt!

Självklart så kanske hon var där ändå. Man vet aldrig. Och hennes far kan säkerligen ha köpt en stark'en åt henne. Men men, dementier som dessa kommer sällan mer lägligt än en trist lördag som denna.

Synd att jag alltid upptäcker sånt här så sent. Artikeln är redan 2 dagar gammal så jag antar att folk redan vet om detta. Aja, ni som inte sitter och googlar hennes namn kanske får veta det genom detta inlägg.

David Månsson.

Luggen vafan?

Hejsan!

Jag ställer er en direkt fråga nu. Ni som läser detta just nu, skulle ni kunna tänka er att ha en sån här lugg?

image14

...Haha, jag har ritat själv i paint. I alla fall, jag antar att ni inte vill ha en sån där lugg. Men det kan i alla fall en kille ifrån Boden som nu sjunger i Brolles kör i programmet på TV4 vid namn "körslaget." Det tycker jag är kul.
Frågan jag vill ställa honom är;
Hur groteskt ful jävla näsa har du!?

David Månsson.

Thomas Di Leva.

Kosmisk kärlek till er alla.
Hur fan kan han ha gjort karriär som detta alter ego? Folk köper all möjlig skit. Var är det för skillnad på Di Leva och Dr Bombay? NONE!

Och vad har han för stil egentligen? Vilken religion tillber han? Vad är han för något? Någon form av New age?
Eller,  haha det kanske rent av är New age. (Där sprack min sågning då jag visade min okunnighet, moving on)

Haha, känner ett brinnande behov av att googla honom nu. Så ska vi se om vi hittar något roligt.
Biografi;
"Han skivdebuterade 1980 med bandet The Pillisnorks och EPNn 4 Visitors. Strax därefter bildade Di Leva Gävlebandet Modern Art, som sedermera bytte namn till Modærn Art."
The Pillisnorks? Vad i helvete?
Bytte namn ifrån Modern Art till Modærn Art? Oj, fan. Undrar hur den skara fans bandet eventuellt hade tog den radikala förändringen? Jävla spånhuvud.

"Fiskaaaaaaaarna simmar i haaaaaavet!" - Går en av Di Levas låtar så? Eller har jag bara sett en parodi för mycket?

Oj titta! Han har en son som heter Cosmo! Hej framtida mobboffer, hejhej. Har för mig att Cosmo betyder harmoni? Ganska passande. Ha ha ha. För att citera Lasse Anrell, "AVGÅ, alla. Avgå!".

image13

HAHA! Hej Jeus.

Idag ska jag hata Di Leva som fan.

David Månsson.

21 timmar.

Om 21 timmar smäller det i Göteborg.

GAIS - IF Elfsborg.
Och det kommer vara så jävla skönt att börja med en trepoängare. För inte fan kan IFE förlora emot GAIS? Premiärmatch eller ej.
Det enda GAIS egentligen har som hotar det minsta är... Hmm, ja jag kan inte ens komma på en lögn för sakens skull.

GAIS är inte bra - Och det blir 3 poäng imorgon. Sköööönt.
0-2 eller 0-1.

David Månsson.

Hunger.

Finns det något värre än att vara hungrig?
Tror fan inte det. Djuret inom sig tar verkligen över vid hunger. Är helt omöjligt att tänka på något annat än föda. Jag vill ha kött. Och jag vill ha det nu.
Eller.. i alla fall en skinkmacka.

David Månsson.

Vs Latinos.

I en plojturnering som jag deltog idag i så mötte mitt lag de fruktade Latinos.

De bestog av.. Ja, latinos. Och de bekräftade ungefär att varje fördom som finns emot invandrare stämmer. Så fort man gjorde något som var enligt dem opassande, slog dem till en. Började hota en och ja, vara allmänt "Vi mot er"-iga.

"Lugna ner dig, jag skojar inte."
"Fan du ska passa dig, jag skojar inte."
"Lägg av och snacka, jag skojar...inte"

Och det är ju extra roligt. Folk säger att man har fördomar emot invandrare. Att alla är på detta vis. Vilket naturligt vis inte är sant. Men när man stöter på gossar som dessa. Ja, då tvingas man att skaka på huvudet..

David Månsson.

Fresh.

Nytränad, nyduschad, nyrakad - Kan livet vara bättre?
Haha, mannen utan krav.

Pissfotbollsträning - Bara 6 pers orkade infinna sig. Hela laget befinner sig ute på jävla äventyr. Som vanligt när det är försäsongsträning. Mentalliteten i de mindre divisionerna är beundransvärd och härlig! Det är därför det är så jävla skoj.

Tony Rickardsson går ifrån Speedway-kung till dans-Kung. Vem kunde ana att den manligaste mannen på jorden skulle klara den övergången?

Helvete vad nära den Allsvenska starten vi är nu! Väntan är över - Låt showen börja.
Mitt lag har GAIS borta i första matchen. En match IFE bör ta, men premiärmatcher är alltid premiär och det kan gå hur som helst.

Den 14onde september åker jag och Podolski ner till Sundsvall och kollar på Giffarna - Elfsborg i alla fall. Längtar som ett rådjur.

David Månsson.

Disposable heroes.

Så jävla förbannat tung låt.

Barking of machinegun fire, does nothing to me now
Sounding of the clock that ticks, get used to it somehow
More a man, more stripes you wear, glory seeker trends
Bodies fill the fields I see
The slaughter never ends

{Why, Am I dying?
Kill, having no fear
Lie, live off lying Hell,
Hell is here}

I was born for dyingMan blir så jävla taggad av denna. Man känner energin spruta i blodet och i musklerna.

Har ett sjukt stort godissug idag. Men det blir inget onyttigt på två månader. Månsson-dieten skall hållas. Fotbollsträning och löpning ikväll.

Back to the front.

David Månsson.

Telefonhomon.

"Hej, jag heter Bögjävel och ringer ifrån ett random företag som vill lura er på pengar. Jag söker Gunilla."
"ALLTSÅ LYSSNA JÄVLIGT NOGA PÅ MIG NU! DU RINGER VID SAMMA TIDPUNKT VARJE JÄVLA DAG OCH HON ÄR ALDRIG INNE. NÄR TÄNKER DU INSE ATT HON INTE ÄR HEMMA KLOCKAN 09:00 IMORGON HELLER! JÄVLA IDIOT!"

Så skulle man vilja säga... Men den där svenskheten jag talat om stoppar en.

Det ringer utan tvekan folk som söker morsan på grund av bokklubbar, filmklubbar, allandraklubbar minst 3 gånger varje dag! Och jag lyckas alltid vara den som svarar med. För de ringer ju på så bra tider. Typ. Mellan kvart i 9 på morgonen till kvart över 12 på dagen.
"Hej! Godmorgo..."
"NEJ DET ÄR DET FAN INTE OCH NEJ HON ÄR INTE HEMMA!"

Så, nu har jag fått avreagera mig lite.

David Månsson.

Hjälp på väg.....då behöver du;

http://www.tradera.com/DIE_HARD_Ny_Inplastad_DVD-auktion-61398021

Sedan så köper du en godispåse så är fredagskvällen räddad. Vi tackar Peter Nilsson, livscoach för dä!

David Månsson.

Kärlek och passion.

Jag älskar att vara ute och springa på natten. Det är så mörkt och fridfullt. Inga bilar som stör, inga jobbiga gångstavspensionärer och inga autografjägare som man får agera hare åt.

Satt och nostalgiklickade mig igenom lite youtube-klipp ifrån Fotbolls VM-94. Och det röda kortet Jonas Thern fick emot Brasilien var fan skandalöst hårt dömt. Har aldrig riktigt tänkt på det. Och Ravelli - Vilken kung.

Han är fotbollens svar på författarnas Stieg Larsson.

Fan vad jag ogillar Expressen. Sportbladet är inte alltid mycket att hurra för, men de är 10 gånger bättre än Expressen. Dåliga journalister som bara vill namedroppa en massa kontakter de har. På sportbladet råder amatörmässig proffsnivå i alla fall. Och det är ju alltid något!

Jag gillar dock inte Anrell speciellt mycket. Förut var han grym, och levererade alltid. Men nu känns han mest som en gubbe som bara upprepar samma krönika varje gång. Man har läst att förut. Och det sägs inga roliga flosklers, floskels, flosklar(hmm..?) heller nu för tiden. ALla jävla idrottare har ju blivit mediatränade. Skandalöst tråkigt det med.

David Månsson.

Myspace-vänner.

Vad är grejen med att random personer addar en som vän på myspace? Vad vill dem? Jag har ju förståelse för att något jävla band vill göra reklam för sig eller liknande. Men när vanliga privatpersoner vill vara min vän? Vad fan? Hur jävla häftig måste jag vara? "Damn. This guy's name can surely open some doors.". Haha! Någon jävla Allison ifrån södra Arizona, hejhej på dig. Åh, titta, jag ser att du vill nätverka här på myspace. FUCK OFF!

Varför blir man inte bara vänner med folk man känner? (Jag förstår problemet i det jag just sa. Men jag tänker anta att du inte är Allison ifrån södra Arizona och därmed inte dum i huvudet) ...Fast, du är förmodligen dum i huvudet ändå. Förlåt. Men jag har inte speciellt höga tankar om människor.

Jag har en speciell hatkärlek till min bitterhet. Ibland önskar jag att mitt liv var mer rosa. Eller, i alla fall lite mer blått. Det är därför jag har denna bloggdesignen. Den är lite blå och sådär lurande. Ni som trodde på politiska anspelningar kan fuck off ni med. Jag är rätt mörk av mig.

Typ som denna dagen. Jävligt händelserik, men något givande? Nej inte direkt. Ensamheten fördärvar mitt liv, och idag är den mer påtaglig än någonsin.

Någon där ute som kan tänka sig att ge en cyniker en kram? Jag besöker ju eran blogg om ni gör det........

David Månsson.

Hårdrockare.

Det bor en liten hårdrockare inuti oss alla. För alla gillar rock. Alla tycker att rockstilen är skönast. Detta är vetenskapligt bevisat i dokumentärer samt filmer som Wayne's world 1 och 2.
Det som är så bra med hårdrock är att det är så mycket jävla passion i musiken. Man bara öser och låter musiken ta över ens sinne.

Hårdrocken låter även killar ha långt hår utan att det skulle vara bögigt. Som det hade varit om till exempel en pianospelare hade haft hockeyfrilla.

image12

David Månsson.

Då åker vi igen.

Life it seems, will fade away
Drifting further every day
Getting lost within myself
Nothing matters no one else
I have lost the will to live
Simply nothing more to give
There is nothing more for me
Need the end to set me free

Things are not what they used to be
Missing one inside of me
Deathly lost, this cant be real
Cannot stand this hell I feel
Emptiness is filling me
To the point of agony
Growing darkness taking dawn
I was me, but now hes gone

No one but me can save myself, but its too late
Now I cant think, think why I should even try

Yesterday seems as though it never existed
Death greets me warm, now I will just say good-bye

David Månsson.

Dagens.

Dagens dummaste fråga står Linus Berlin för;
"Alltså. Skulle Zlatan dominera i Allsvenskan?". Han syftade på att Henke Larsson INTE skulle dominera i Allsvenskan då. Henke dominerar stort i Allsvenskan som alla fotbollsvetare vet.

Undrar hur mycket pengar skoaffärer drar in i månaden? Alla skor kostar ju 1000kr+ nu för tiden. Kom att tänka på detta när jag idag inhandlade mina nya dojjer. Låt oss säga att de säljer 20 par om dagen. Det ger en vinst på förutsatt att de har öppet måndag - lördag på 480 000 kr i månaden. Sedan behöver bara arbetarna få sin lön. Räkningar skall betalas, och nya skor ska köpas in. Sedan kan ägarna lyfta en måndaslön på 250 000 kr!
Fan. Al Bundy kanske inte har det så snålt ändå. Eller vänta.. han äger ju inte damskobutiken. Han är bara en försäljare.

Har idag varit på staden med ovan nämnde Linus. Vi letade en amerikansk fotboll, brillor och skor. Vi hittade 2 av 3. Helt okej. Tog även en kaffe på Wayne's fucker house.

David Månsson.

De stal min identitet.

Folk verkar väldigt rädda för detta i dessa tider. Varför? Ja inte vet jag. Identitetsstölder har funnits i flera 100 år. Då bedragare som utgett sig för att vara någon annan har lurat folk på pengar.

1925 så sålde Victor Lustig Eiffeltornet, trots att att han inte ens ägde det. Rätt intressant.
Ännu intressantare är att han lyckades göra det igen bara någon vecka senare.
Det roliga med Victor är att han bytte namn ett tjugotal gånger och är fortfarande idag ansedd som en av de skickligaste identitetstjuvarna någonsin. Så identitetstjuvar har förmodligen alltid funnits.
Mer om detta + annat kan läsas i boken "Världens största svindlare" - Dan Glimne.

Det är såklart media som skrivit upp detta och gjort folk rädda. Man läser varje dag om någon som fått kredikortet rensat. Och så sitter dem och gråter ut i Aftonbladet. Klart som fan folk blir rädda. Ett nytt offer varje dag!
Haha, skulle någon sno min identitet så skulle denne tjuv förmodligen lämna in sig till polisen. Jag har inte mycket till identitet att erbjuda. HAHA. Så jävla roligt att skämta på sin egen bekostnad...

Fan, måste ringa Peter Nilsson, livscoachen.

David Månsson.

Sverige - Brasilien, Second half, the end.

Jahaja. En solid försvarsmur demolerades av Rami Shaaban. Ett jävla rookie misstag gör att Sveriges annars perfekta disciplinfotboll gick åt helvete.
Och självklart så är det sagan Pato som får göra målet i sin debut.
Patos debuter är speciella. Han har nämligen nästan gjort mål i allihopa. Brasiliens U-21, i AC Milan och nu i a-landslaget bara för att nämna några.

Gör Pato debut - Då vinner Pato helt enkelt.

Andreas Isaksson, Sebastian Larsson, Fredrik Stoor, Anders Svensson och mittbackarna Maestro och Olof "Throw in" Mellberg var klart godkända. Chippen spelade också förtroendeingivande när han kom in.

Jag gillar att Sverige hade en offensiv ytterback idag. Normalt sett då Micke Nilsson spelar där så anfaller vi ingenting längs kanterna. Och eftersom Erik Edman har slutat att attackera han med kan vi lika gärna sätta Micke på vänsterkanten och spela en modern ytterback. Hejja.

Robinho var slö, tråkigt för publik och tv-tittare.
Dock inte lika slö som Ronaldinho skulle ha varit.. ojojoj.

Att Brasilien vinner med 1-0 känns dock på det hela taget rättvist. Brasilien fick inte en välförtjänt straff när Diego gick omkull då Dorsin var där och pillade.
Hade dock Rosenberg förvaltat jätteläget i första så hade fan Sverige kunnat vinna detta.
De individuella misstagen var för stora i dessa 2 situationer och man kan inte ge bort sådant emot Brasiliens A-lag. Inte ens B-laget.. eller C-laget.

Men Sverige kan dock sova gott inatt.

David Månsson.

Sverige - Brasilien, first half.

Ja vad ska man säga. Ett hyperkoncentrerat Sverige spelar faktiskt helt okej emot ett nästan ordninarie Brasilien. Sverige kan nog inte göra mycket bättre än såhär.

Anders Svensson är fullständigt dominant på mittfältet. Sådant lugn och sådan säkerhet är en bristvara i centralinjen. Varken Maestro, Kongo eller Mellberg har en passningsprocent som ens kan anses vara sådär..
Nej, bänka Linderoth i EM. Anders Svensson behandlar den rollen MYCKET bättre än Tobbe.

Luis Fabiano? Skulle inte han lira? Var är han?

Och vad fan gör Rosenberg på målet? Full sprint ifrån mittplan. Dyngtrött när han avslutar för tidigt och för dåligt. Det är såklart lätt att vara efterklok, men han borde ha lagt över ansvaret på Elmander.
Dock, med tanke på Rosenbergs målform så förstår jag att han vill nypa. Elmander har inte direkt varit brännhet på slutet heller.

Aja, tillbaks till TV'n. Kan grannjävlarna sluta spela musik!?

David Månsson.

Edit; Robinho såg less ut. Jag vill se Pato.

Tunga ögon.

Det är sjukt jobbigt att komma hem efter några dagars frånvaro och upptäcka att ens rum är i en jävla röra. Känslan "åh, så skönt att vara hemma" dör på ett trollslag och man får återgå till slavrutinerna!

Ikväll möter Sverige Brasilien i en träningslandskamp i England. Det kommer bli ett  mycket viktigt test för hur vi står oss emot ett bättre motstånd.
De viktiga frågorna som måste lösas ikväll är;
Hur bra kan vi hålla ihop vårat försvar emot rörliga brasilianare?
Vem kliver fram av de spelare som nu kommer få speltid på grund av Erik Edmans/Zlatans skador?
 
Och sista frågan som är mer allmän, hur dominant kommer Sveriges bästa fotbollspelare Anders Svensson vara ikväll?

20:00 ikväll så vet vi!

David Månsson.

Avskedet.

Det är svårt att säga hejdå i sverige.
Att säga hejdå i detta skygga land är alltid en så onödigt lång process. Speciellt när det kommer till släkt. Man ska krama alla, kanske både 2 och 3 gånger. Peppra alla med "hejdå, kör försiktigt, hejdå hejdå hejdåååå!". Varför räcker det inte bara med;

"Hejdå *kram* kör försiktigt, tack för mobiltelefonen."
..Ja ni fattar.

Min lillebrorsa har hamnat i hockeybildsträsket. I det senaste paketet han köpte var Tommy Sjödin det mest spektakulära kortet. Tommy Sjödin... HAHAHA!

David Månsson.

Hemfärd.

Imorgon åker familjen Månsson/Byström hem till kära Ö-vik igen.

Såg nu att min videolänk inte funkade på förra inlägget. Så jag skiter i detta och fixar det istället. Haha.
Godnatt på er, nu ska jag kolla på HippHipp och lyssna på grötig skånska. Låt Tiffany Persson ta mig.

David Månsson.

Framtidsdröm.

När du läser en bok, så bildar din hjärna en uppfattning om hur de olika karaktärerna ser ut utifrån de beskrivningarna du får av författaren till boken.
Och, jag vill bara meddela att den Lisbeth Salander jag har i min bok är så jäääävla het.
Stickan Larsson - Vilken man!

Jag mår illa av att kolla på en annan del av köpring

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/IuKw2jJbSsk&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/IuKw2jJbSsk&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Men detta får mig att skratta gott.
Tänk om alla personer som inte var riktigt hemma i huvudet var som Tobbe. Då skulle acceptansen emot handikappade vara så mycket större. Och gud vad viktigt med folk som säger vad dem tycker! Som vågar stå för deras åsikter.

Haha, vilken jävla länk jag gav er.. Allt jävlas för mig nu. Jag ger upp!

Det absolut värsta jag som människa kan tänka mig att råka ut för är en olycka som slår gör mig helt förlamad ifrån halsen och neråt.
Det enda jag kan göra efter olyckan, är att höra, se och tänka. Talförmågan är helt ur spel. Och det enda som jag kan ägna min tid åt är att tycka synd om mig själv och tänka på döden. Haha, det vore fan hemskt. Hjälp till dödshjälp borde vara tillåtet.

Vad vore mest heaven? Att ha en fin lägenhet längs en gågata i valfri stad? Eller har ett skitfint hus på en strand i valfritt semesterparadis?

Idag är näst sista dagen jag får äta onyttigt på innan min superdietsträning går igång. Så det firade jag och min syster med att baka chokladbollar på rekordtid. Det tog knappast mer än 1½ minut att röra ihop skiten. Vi jobbade som en mycket mäktig duo där inget kunde stoppa oss!

David Månsson.

Dötid.

Dötid, ja det finns det mycket av här i de djupa skogarna.
Så hur slår man ihjäl den?
Ett mycket effektivt sätt är att inhandla dagens superguide till Allsvenskan som kommer med sportbladet! Det har i alla fall jag gjort.

image11

Sportbladet;
Ni kan sätta in pengarna på bankkontot jag gav er.

David Månsson.

Bingomormor.

Min mormor tycker om bingolotto.
Min mormor tycker om bingolotto så mycket att hon spelar över internet. Hon vet inte hur internet funkar, men hon har lärt sig att spela över internet.
Hon gillar dock inte bingolotto så pass mycket att hon pratar om hur mycket bättre det var på den tid Leif "Loket" Olsson var programvärd.

När hon väl spelar, och någon annan har läge att  få bingo så säger hon "Fan. Nu kommer den där Margit ta det igen!". "Fan. Vilket satkärring det där är!". Och ja, hatet flödar i surheten över att hon inte vann. Det är kul tycker jag - man ska alltid vilja vinna.

Sedan att hon bygger ett kontaktnätverk på en bingolotto-sida... Jaja.

Hon har även speldjävulen i sig. Hon säger efter varje omgång "det här är sista". Men hon menar egentligen, "vinner jag nu. Är det här sista.".

Haha, hon är allt bra söt min mormor.

David Månsson.

Paltkoma.

Det är så obehagligt behagligt att bli sådär tvärmätt att man nästan blir helt immobil. Man äter nästan alltid god mat för fort när man äter med släkt och familj. Man tar sig inte riktigt tid att uppskatta det underbara med ett mål mat.

Äta, sova och fotboll. Fadern, sonen och den heliga anden. Treenigheten i dess perfekta form.

Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

David Månsson.

Titta vi flyger.

Sjukt rolig parodi - Ni som bryter emot lagen gällande fildelning. Ladda ner den direkt. Om ni är ärliga människor med moral i ryggraden så går en repris på TV 4 komedi inom typ 2 år. Håll utkik!

Har nyss varit ute i sommarstugan, som för tillfället var vinterstuga.
När jag kom dit och klev av skotern sjönk jag en meter. Tillfällig panik uppstod i tron om att isen gick sönder. Men det var bara någon meter snö på isen som lurade mig. Jävla fan, man kan inte lita på något.
Förutom Tomas Ledin då.

Tomas Ledin finns alltid för dig redo att prata om saker som du undrar över. Efter alla gånger jag ringt honom om råd tycker jag det känns konstigt att han inte tagit bort sitt nummer ifrån eniro.se.
Men jag tror nog han gillar mitt sällskap lika mycket som jag gillar hans.

David Månsson.

Lacrosse.

Så jävla häftig sport.

Kollade på en match på Eurosport nyss. Och det är så jävla häftigt.
Imponerande hur de kan passa så snabbt och ändå ha kontroll på bollen. korgarna är inte överdrivet stora som man fångar bollen med.

Jag gillar att det är mycket kamp också. Och trots att det ibland är lite väl hårt så hålls ändå en god anda spelaran sins emellan. Imponerande minst sagt.

Bjöds också på mycket mål 12-11 slutresultat. I slutsekunderna brakade ett slagsmål lös med. Nej fyfan, Lacrosse! Vilken sport. Inga jävla tjuvnyp som det är i alla andra bögsporter. Rena och ärliga tag - En sport för män. Typ som... innebandy!

David Månsson.

Frukost på sängen.

Jag stör mig som fan på att jag aldrig kan somna om när jag väl har vaknat.
Blev väckt av syskon/kusiner som väsnades i vardagsrummet där min nuvarande sovplats var stationerad.
(Är som sagt hos mormor/morfar för den som inte visste).

Så nu sitter jag här. Med en otroooooligt lång dag framför mig. Jag fattar inte varför man tvingar barn i säng så tidigt? Vore det inte bättre att låta dem leka som fan på kvällarna tills de däckar av utmattning så att de sedan sover länge på dagarna så att vi andra också kan sova längre.

Vaknade av att höra Julia näst intill vråla "TITTA VEM SOM SOVER HÄR, JA KOM OCH TITTA!". Hon ville visa min lilla kusin Lisa vart jag sov. Som om Lisa vore blind eller något...

Jag saknar energin man hade som liten. Man kunde hålla på i flera dagar med att leka och så vidare. Det kan man inte idag för man är trött jämt. När man var liten så var livet som en amfetamindos. Full fart hela tiden.
(Men det är ju därför du sover mer som barn. Hö hö hö."

David Månsson.

Sovietunionen.

Ryssland är på väg att ta över hockeyvärlden. Detta säger jag på grund av följande;
Ryska hockeyligan har större löner än NHL. Kommer därför sinom tid få bättre spelarmaterial. Med bättre spelarmaterial ökar publikintresset, media och övrigt. När allt växer snabbt så blir allt bättre snabbt. Ryssland har ett enormt upptaktsområde och producerar enormt mycket talanger. När sedan den inhemska ligan blir av mycket bra klass kommer det att gödas ännu större talanger än vad det görs idag.

I NHL just nu ligger en ryss 1,2 och 4 i poängligan. 1, 2 och 4 i målligan. 3, och 4 i assistligan.
Detta är sanslöst bra för att vara Ryssland. Sådan dominans av ryssar har aldrig funnits i NHL överhuvudtaget. Och det som gör allt så intressant är åldrarna på de främsta ryssarna just nu.

Alexander Ovetjkin och Evgeni malkin. 22 år respektive 20 år gamla. Lägg där till en Ilya Kovaltjuk på 24 år och vi har idag världsspelare i början av deras karriärer. Hockeyspelare är av natur bäst runt 30-strecket.
En som fyller 30 om ett år är Pavel Datsyuk(4a i poängligan, 3a i assistligan) står på toppen av karriären just nu. 

Ryssland har även bra målvakter i form av Evgeni Nabokov och Ilja Bryzgalov. Evgeni är i toppen av målvakter som vunnit mest matcher den gångna säsongen och Bryzgalov har bland de högsta räddningsprocenten. Det finns även en del backar av högsta klass, så som Andrei Markov och Sergei Gonchar.

Lek med tanken att om 2 år i nästa hockey OS. Så kommer Ryssland kunna ha följande offensiva enheter;
Alex Ovetjkin, 24 år.
Evgeni Malkin, 22 år.
Ilya kovaltjuk, 26 år.
Pavel Datsyuk, 31 år.
Alexander Radulov, 23 år.
Alexander Frolov, 28 år.
Briljante Alexei Kovalev, 37 år.
Lägg där till sedan en gammal räv som Sergei Fedorov, 41 år ung.

*Notera att alla åldrar är skrivna efter OS-året, 2010.

Under 80-talet huserade en kedja i Rysslands landslag med Vladimir Krutov, Igor Larionov och Sergei Makrarov. Denna kedja spred skräck i alla lag och var fullständigt dominant. Så samspelta och välsvetsade att de var praktiskt taget omöjliga att stoppa.
Men jag vågar påstå att en potentiell kedja med Alex Ovetjkin, Pavel Datsyuk och Evgeni Malkin är bättre än vad denna gamla stormaktskedjan var.

Jag längtar tills nästa OS då man kommer att få se dessa ryssar spela tillsammans. Ryssland är av natur väldigt bra på att underprestera sedan Soviets fall. Men jag tror inte att det är något problem då dagens unga ryssar har fått en annan typ av mentalitet än vad ryssarna på 90-talet växte upp med. Jag tror stenhårt på Ryssland som världsledande hockeymakt 2010-2020. För att citera Robert Laul på Aftonbladet, kom ihåg var du läste det först.

David Månsson.

Isiga vägar.

Vägarna var glasklara på väg hem till min mormor/morfar.
Morsan körde och som väntat så var det en bumpig åktur. Fruntimmer ska inte ha körkort, så enkelt är det.

När man åker någonstans med familjen och tar bilen så blir det alltid dålig stämning. Det är nämligen som så att det alltid är krig om vad man ska lyssna på i musikväg. De normala snorungarna sitter ju såklart med Mp3-spelare med egen musik. På tryggt avstånd ifrån skyttegravarna.

Men jag och morsan. Vi slåss konstant ifrån att bilen lämnar hemmet till slutdestinationen.
Hon vill såklart lyssna på radio. Jag hatar radio och mår nästan dåligt.

Jag i min tur vill spela något åt det mer normala hållet - Hårdrock.
Morsan som i sin ungdom(80-talet)lyssnade på hårdrock, och fortfarande gör ibland kan ÄNDÅ inte lyssna på det i bilen. Varför? Nej hon tycker det är för skrikigt när hon kör.

Men det är ju för skrikigt när jag kör med! Min mamma är tamejfan musik-Hitler i bilen. Rensar den på all musik hon själv inte accepterar. De får inte finnas inom hennes hörsel.

Och jag förlorar alltid denna kampen med. Spelar ingen roll om det är jag som kör eller hon, det är hennes val av musik som gäller - JÄMT. Och detta retar mig något så förbannat. Jag önskar att jag, bara någon jävla gång kunde få åka bil någonstans utan att behöva lyssna på jävla popdynga. Jag orkar inte med mer Måns Zelmerlöw!!! VILL INTE! AAAAAAAAAAAARGH!

En annan sak som stör mig så förjävligt är att hon inte kan bestämma sig för vilken volym hon ska ha. Hon pendlar upp och ner. Vafan!? Är det chaufför-tics eller något?!
Död åt radio.

David Månsson.

Resefeber.

Visst är det intressant att man nästan alltid får resefeber*.
(*Resefeber, En känsla av att man kommer/är sjuk inför en resa till en sak man ser fram emot/kan även vara emot saker man inte ser fram emot. Beror på hur stor hypokondriker man är)

Dagen innan bussen emot Stockholm och MetallicA gick mådde jag illa och var livrädd för att kräkas och behöva stanna hemma. Men det var ju såklart bara inbillning som skapats via rädslan över att missa det.

Eller är resefeber bara ett resultat av att man som människa är rädd att förändra sin vardag?

David Månsson.

Hockeyslutspel - Semifinaler.

Ja då är det klart vad som gäller för SM-slutspelet och dess semifinaler.

Hv 71 - Timrå IK.
LHC - Färjestad.

På förhand så känns Timrå som en behaglig resa för HV 71 som är fullständigt dominanta. Men Timrå har riktigt bra fart på rören just nu och med ett otroligt giftigt PP(slutspelets bästa sist jag kollade) så kan dem hota HV71 ändå. HV 71 har dock en mycket bredare trupp än Timrå och är starkare överallt egentligen.

Men då har vi Power Play som sagt. Och Hv 71 har en hel del spelare som spenderar tid i utvisningsbåset. Lace Ward, Per Ledin och Andreas Jämtin kommer säkerligen dra på sig 2'or. Kan Timrå utnyttja sitt PP här kan det bli jämt ändå. Men i en matchserie på 7 matcher känns ändå HV 71 som nummret för stort. Timrå rullar dessutom på mycket mindre folk än Hv 71.

Hv 71 vinner med 4-2 i matcher. Timrå vinner sina 2 hemmamatcher sedan tar det stopp varje gång nere i Jönköping. En intressant detalj är dock lagets alla finnländare. Det kommer vara runt 10-11 stycken ifrån vårat grannland på isen. Svensk ishockey på frammarsch.

Den andra semin är bra mycket jämnare. LHC med stor revanschlusta sedan förra året möter ett rutinerat Färjestad. Firma Mårtensson/Weinhandl i Linköping kommer säkerligen leverera denna runda med. Målvaktssidan är ett frågetecken för Färjestad. Två duktiga målvakter. Men frågan är om de inte är lite för dåliga för att ta Färjestad vidare helt enkelt. Färjestad härförda av äntligen nyvaknade Jörgen Jönsson kommer absolut få problem. Färjestad har gamla ben i laget och det känns som att skridskostarka Linköping kommer att åka ifrån dem.

Men det är samtidigt svårt att räkna bort FBK. Färjestad kommer alltid vara Färjestad. Man får vänta och se tendenserna efter första matchen för att mer kunna avgöra hur det kommer sluta.

Jag tror dock ändå att LHC kniper finalplatsen efter 4-2 i matcher. LHC har en gifitigare spets än FBK och det fäller avgörandet. Ratislav Stana i LHC-målet är även en levande vägg i varje slutspel och Färjestad kan få en del problem att göra mål.

image10

David Månsson.

Skuggor.

Jag är inte direkt mörkrädd. Men det är kusligt mörkt ute nu. Man ser inte ett enda piss.
När det är så här mörkt brukar jag fundera på om det hade varit möjligt, att som svart att springa runt naken nu.
Som en osynlig skugga ut i natten.
I detta mörker kan svarta personer göra en massa roliga saker. Partytrick ur den mer avancerade skolan.

Om man vore svart skulle man ju kunna prova. Det finns en massa fördelar med att vara svart. Man får en medfödd känsla för rytmik. Och så kan man vara öppen med att man lyssnar på gangsta rap. Istället för att som nu bara smyglyssna när ingen ser en.

G-G-G-G-G-Unit!

David Månsson. 

Tunga MetallicA.

Kolla in;Inte helt fel med Lasse på sången, James på kaggarna, Jason på guran och Kirk på bas.
Bytet kommer efter 1½ minut. Var god vänta. Det är sevärt.

Eller. Ja, förutsatt att du inte har öron gjorde av bomull då.

Are you evil?

David Månsson.

Jag älskar Kenza.

Den andra i raden av plastiga tjejer som drar in stora summor pengar på sin blogg.
http://kenzaas.blogg.se/1206190894_pskafton.html
I detta inlägg kan denna textrad läsas;
"Fan, jag tror inte att jag kan hålla mig längre. Jag måste få berätta för er. Later."

Visst. Att det är ett bra sätt att få sina läsare att återvända för att få reda på denna hemligheten råder det inga tvivel om. Hennes smarta marknadsföring i all ära. Men, hur intressant kan det vara?
Vad kan denna 16-åriga tjej ha att berätta för oss? Varför intresserar det så många människor?

Hon är 16 år. Vad kan hon ge allmänheten som faktiskt kan få oss att öppna ögonen? Inte ett jävla skit. Hon är för fan 16 år. Hon är sexton år gammal och folk följer henne slaviskt.
Meningslösa inlägg helt utan innehåll. Jag stör mig som fan på att folk finner det bra. Fan, läs en bok istället!

Läs Stieg Larssons 'Män som hatar kvinnor'. Sjukt bra trilogi. Läser man första delen kommer man läsa de andra två också. Jag läser för övrigt Män som hatar kvinnor nu igen. Och jag förvånas över att jag fortfarande finner den spännande. LÄS DEN OCH SLUTA LÄS KENZA-DAGBOKEN!

Ja min blogg suger den med. Nu har vi avhandlat den biten.

David Månsson.

PS: Kenza's hund är söt. I Asien hade man ätit den.:DS

Dagens ungdom.

"Postat av: emilia
hahah jag har då mer läsare en din blogg din noob ;)

2008-mar-22 @ 13:57"

*Emilia.
*Stor bokstav i varje ny mening.
*Lär dig vad ordet noob betyder.

Förbannade rookiejävel.

Haha. Jag är inte så upprörd som jag låter. Jag tycker det är jättekul med konstruktiv kritik och jag tar åt mig av alla ord. Ja! Till och med dina framkrystade hormonsprutande fjortispåpekanden tar jag till mig. Så nu har jag noterat att din blogg(Kunde du inte ha gett mig URL'n till din blogg? Nu tappade du ju en given läsare)har fler läsare än min.

Så nu kan jag gå vidare med mitt liv. Och du kan fortsätta med dina mellanstadiestudier.
Haha, jag låter verkligen upprörd för en som inte är speciellt upprörd.

För övrigt kan jag ju tillägga komiken i att du påstår att du har fler läsare än mig. Det betyder alltså att du har tillgång till mitt lösenord? Haha, din dumma gås. ..Fan vad sugen jag är på att läsa din blogg.

David Månsson.

Old school.

Min mobil är på väg att lägga av.
Idag så plingade inte mitt förinställda alarm så jag vaknade 12:42 istället för 10:15 som jag ville. Slog upp ögonen med blandad förtjusning. Glad för att jag hade lyckats sova ut, sur för att mobilfan går sönder.

Att den går sönder är inte det minsta konstigt. Jag har glömt hur gammal denna telefonen egentligen är. Men om jag skulle gissa så säger jag att den är 7 år gammal.

image9

Jag tillhör nämligen precis den sista generationen som skiter fullständigt i om jag kan akutspringa in på toaletten med min mobil och posera framför kakel och spegel och ta egobilder. De funktioner som gör skillnad - Går det att ringa? Går det att sms'a? Finns Snake II?

Okej, det där med Snake II var ett skämt. Även fast jag är bäst i världen på det.

Jag hade en gång i tiden en så kallad "ny" mobiltelefon. Den hann vara ny och fräsch i runt 6 veckor innan jag besökte min farmor för att hälsa på och hjälpa till att måla deras hus.
Jag hade mobilen i mina byxor när jag målade. Sedan när vi hade målat klart för dagen så bytte jag byxor och glömde mobilen i fickan.
Då tog min farmor mina byxor och handtvättade(Man gjorde så när hon var ung 1800-talet) dem;
"Daaaaviiiiid, tål din mobil vatten?" (Hon kollade inte om jag hade något i fickorna. Berättade inte heller att hon skulle tvätta dem.)

*Klart som fan den tål vatten! Den hade alla nya supercoola funktioner. Man kunde ta bilder med den, och ja, göra coola smajlisar i sms. Men faaaan! Sedan upptäckte jag att det var den senare modellen som var vattentät!*

Så efter den nya telefenon crackulerade gick jag tillbaka till stabiliteten personifierad. Min kära Nokia 3410. Den eran lider dock emot sitt slut nu. Vilket känns sorgligt.

*Ironi. Folk har svårt att fatta det ibland.

David Månsson.

Bloggdesign.

Att det ska vara så jävla svårt för en mindre begåvad människa att fixa en snygg bloggdesign. Man blir smått avundsjuk på folk som fixar assnygga headers utan att ens behöva snigla sig fram i menyerna. Jag försöker fixa en snygg header men jag är lika kreativ som en kratta utan skaft. Svårt att kratta då...

Den "stilmallen" jag har just nu verkar vara headerlös med. Haha, jag måste låta som en riktig retard.
Så jag antar att man måste typ kopiera in koden ifrån en annan stilmall till denna.
Haha, logiskt tänkande is the shit.

Jag kan inte byta stilmall heller därför jag gillar färgerna på denna. Och, ja jag är faktiskt medveten om att man kan ändra färger. Men när man har problem med att ens fixa en header, då är det ingen mening att ge sig på överkursgrejerna heller.

Förut kunde man ju gå in på designadinblogg.se för experthjälp. Men nu så har menyn där allt brukade stå försvunnit. Vet ej varför. Jag letade den på hans hemsida men hittade den inte. Så nu står jag helt maktlös, utlämnad till mitt öde.

Någon snäll person som kan tänka sig att hjälpa mig?
image8

David Månsson.

Edit; Vilket patetiskt inlägg.

Alice Cooper.

Alice Cooper kommer till Örnsköldsvik och ska tydligen uppträda i Swedbank arena.
Det är givetvis stort att stora stora Alice som är något av en Gudfader inom "skräckrock" kommer till i detta fall lilla Ö-vik.
Jag vet dock inte hur upphetsad jag bör bli av att en 60-årig gubbe som inte alls är vad han har varit tänker göra en spelning här.
Av regel brukar det bli dåliga spelningar då de spelar på skitställen såsom Ö-vik ändå är. Vad vet folk i denna stad? Det gäller att riktiga Cooper-fans kommer utifrån. Då kanske det han bli någorlunda vettigt i alla fall.

image6

Men som sagt. Stort som fan att få hit honom. Men man ska inte kissa i byxorna. Konserten äger rum den 18 juli. Hur man får tag i biljetter/pris är icke prissatt än.
Tydligen så försöker dem som landat denna fågel att få hit fler band och skapa någon form av rocknatt.

Fan det händer saker i Dö-vik.

David Månsson.

En andra tanke.

Skrev nyss ett inlägg jag var rätt nöjd med.
Sedan läste jag inlägget och kom fram till att det var skit. Detta händer mig ofta och det retar mig! Man skriver ner skiten, och just innan man ska publicera "Näe. Fyfan vad dåligt detta är." Och så raderar man det.

Jag är så osäker på mig själv nämligen. Vill ju inte framstå som en dålig människa för er som klickat på fel länk och hamnat här. Och när man är otrygg i vem man är och vem man vill vara då är det svårt att spotta ur sig vilka ord som helst. Vill ju inte förnärma någon själ där ute i cybervärlden.

Nästan hela männskligheten, med undantag för vissa(Typ Eric Cantona, Karl XII och Anders Svensson) har blivit idioter. (Kom ihåg att jag inte vill göra någon ledsen. Så ta inte åt dig...)
Inom 50 år kommer människan vara helt förslappad tack vare teknologins framsteg. Allt styrs ju av datorer nuförtiden. Och inom 50 år kommer man ha lyckats klura ut hur man kan lösa alla arbetssituationer genom att använda datorer. Vi kommer att sitta allihopa, bakom ett tangentbord, knappa lite på tangenterna, medans datorer utför våra sysslor. Låter helskönt eller hur?

Förslappade! Alla kommer leva mitt liv, fast med inkomst.

David Månsson.


Hockeynight.

Kvalserien är fan hetare än SM-slutspelet i ishockey.
(Innan jag fortsätter nu vill jag bara poängtera att jag egentligen skiter i allt som har med hockey att göra. Jag tvingar mig själv att följa skiten bara av rädsla för vad som kan hända om jag slutar. Jag har nämligen inte så mycket att göra om dagarna.)

Okej. Till sak. Kvalserien har förmodligen aldrig varit hetare än vad den är idag. Mora, Leksand, Brynäs, Malmö, Rögle och Västerås gör upp om Elitserieplatserna. Och, när sämsta laget på förhand är dagens västerås. Då har man en väldigt stark kvalserie.
När dessutom SM-slutspelet redan är avgjort (jaja, skicka guldet till HV71 nu) så blir den ännu hetare. Publikfest i varje match.

Sitter och kolla på Leksand - Brynäs. Och nu i början av tredje perioden säger speakern att folk får trycka ihop sig för det finns fortfarande folk som inte får plats. I tredje perioden! Haha. 
Och i det ena målet står Eddie "The Eagle" Belfour, en NHL-legendar och i den andra sidan står en 18-årig målvakt som halkat in på ett bananskal i Brynäs lag. 

Och ja, sedan kan man dra alla tränarkaruseller i Brynäs med. 

Men kort och gott - Kvalserien har aldrig varit hetare. 
Vilka jag hoppas får spela Elitserien nästa år är Brynäs och Leksand. Mycket historia i de klubbarna och det känns som att de behövs i Elitserien. 

David Månsson.  

Björn Gustafsson - Ha ha ha.

Jora. Visst har vi alla charmats av den lille tomten.

Man hyllar honom ifrån höger och vänster. Som vår tids framtidslöfte inom humor.
Och visst. Han är rätt bra på att underhålla, och jag har inga problem med att folk säger att han är framtiden inom humor och komik.

Men det jag verkligen blir rent ut sagt förbannad över. Är hur folks värderar vad som verkligen är roligt. Att alla människor är olika är jag fullt medveten om, och att alla har en olik typ av humor är jag mycket insatt i. Men när folk på blodigt allvar påstår att BG är bättre än komiker som Magnus Betnér, Henrik Schyffert och Johan Glans. Då vill jag sparka på något(n).

Fattar ingen förutom jag, att ni jämför en jävla rookie med Sveriges absoluta humorelit! Och att denna rookie inte ens är i närheten av att göra det som dessa tre nämnda herrar gör.
För helvete Björn dra ett skämt! Sluta sitta på scenen och se så jävla gullig ut och säg något roligt istället. Jag vill inte se dina jävla stampa med Leroy-danser längre. Jag vill ha något av värde! NU!

"En ny Robert Gustafsson!" - Men lägg av! Han är en dålig kopia av Robert.

Jag vill se Björn Gustafsson köra ren stand up. Gå ut och köra över publiken så som de verkliga proffsen gör. Säg något man faktiskt kan skratta åt utan att ditt mysiga appearence påverkars folks sätt att se på dig. "Men han är ju så bra, och gullig, och söt, mumspusspåhonom.". Gå ut och gör något kreativt! Slopa all jävla gullighet nu. Bli en man!

Jag antar att det är fler än jag som sett denna video;Det må vara skämt. Magnus må gilla Björn - Tankarna finns ändå där!
Buga för Mr Betnér.

David Månsson.

Modebloggar.

Det är en kul värld vi lever i.

Modebloggar går som tåget på internet och jag måste få fråga. Blir inte folk mätta? Det finns ju bara hundratusen modebloggar i rullning just nu. Hur orkar bloggarna? Hur orkar läsarna? Lägg sedan till alla kvällstidningstyckare såsom Sofi Fahrman och den där Expressen-slynan. Blir det inte för mycket? Och borde inte alla åsikter krocka med varandra?

Jävla soppa. Jävla viljelösa idioter som finns i Sverige. Går ner sig i knarkarträsket med alla modebloggare och hobbyexperter på ämnet. USCH!

Dagens outfit;

image5

Jag till höger. Okänd autografjägare till vänster.

Allting köpt på H&M(Mitt hem som syns i bakgrunden med).

David Månsson.

Dubbelt sällskap.

Med MetallicA i ena örat och Johan Boman i det andra. En mysig löptur uppför Varvsbergsbacken. Den backen suger verkligen musten ur en. För varje sväng man rundar dyker en längre uppförsbacke upp.
All mjölksyra är det värt dock för väl på toppen, med utsikt emot Ö-viks botten då mår man rätt bra.

image4
 
Väl uppe på berget kom en turist fram och började fråga oss andfådda män frågor om Varvsberget med mera. Som om vi, enbart för att vi var elitidrottsmän skulle veta ett och annat.
Min och Johans vägar skiljdes när vi hade lika lång väg vardera hem. Johan Boman den segervisse la fram ett förslag om att tävla hem.
Försten som kom hem och skrev till den andra på msn skulle vinna.

Ni kan ju gissa vem som vann. (Rätt svar är undertecknad)
Nu slänger jag in mig själv i duschen.

David Månsson.

Peter the great. - Hockeyskandal - Nattuggla.

Skadad igen inatt alltså.

NHL.com var halvtaskiga med att rapportera den skadan då jag trodde jag följde en match där faktiskt Foppa spelade. Jag satt på en internetsida där matchen uppdaterar sig själv och den sade inget om lagens skadebekymmer.

Tråkigt som fan. När han äntligen fått pli på foten är det andra saker som sätter stopp. I detta fall hans ljumskar. Det är dock inte speciellt konstigt att man i hans ålder(Ja han är rätt gammal nu för tiden) får problem med ljumskarna efter att ha varit borta ifrån hockeyn i över 8 månader för att sedan spela 3 matcher på kort tid.

Han matchades inte direkt in sakta och säkert dessa matcher heller. Speltid cirka 21 minuter varje gång och jag förstår att det tär!
Tråkigt för honom, tråkigt för Colorado och tråkigt för världen.

image5

---

Hockeyskandal i Frölundaborg. Tidtagaruret ljuder cirka en sekund före tiden faktiskt gått ut just precis innan Färjestad kvitterar.
Förrvirring, konspirationsteorier haglar. Jag måste säga att det låter jävligt konstigt att det ljuder en sekund i förväg. En sekund är alltid en sekund, och detta problem fanns inte efter period 1 och 2.

Det finns 2 saker som kan ha hänt.
-Det är verkligen glapp i klockan som denne funktionär i speakerbåset sa. Om detta stämmer så måste man fråga sig varför inte samma problem uppstått tidigare.
-Ljudsignalen sköts manuellt(ojoj, vad 80-tal) och en funktionär, förmodligen inte en FBK-supporter trycker lite väl tidigt på den lilla knappen där.

Jag som varken håller på Frölunda eller Färjestad hoppas såklart på att Frölundafunktionärerna har fuskat. Det vore roligast för en som inte engagerar sig i utvecklingen av deras slutspel att följa.
Dessutom har denna lilla fadäs gjort match nummer 7 i serien så jävla het att man bara måste kolla. En hel nation dras i i grytan(nåja) för att Frölunda satte sin klack i speakerbåset.

För om jag skulle ge mig på en gissning. Visst fan fuskades det i Frölundaborg igår.

Tycker dock synd om alla de som spelat pengar på matchen. Med så mycket stålar som är i omlopp på bettingsidor och i övrigt så är detta väldigt beklagligt. De som hade tippat Frölundavinst myser ju dock.
Skulle tro att alla i speakerbåset slängt ihop en slant och tippat en säker etta!

---

Min morsa bad mig vara vaken ett tag inatt utifall min syster ringde och ville ha skjuts hem. Hon var på fest på en torsdag för det är lov och då kan man göra så. Och jag som vanligt i de mest glamoruösa förhandlingspositionerna åker alltid på att vara nattchaffisen. Jag har inget att säga till om heller, för det är morsans bil jag lånar jämt.

Aja, till saken är att jag var varken till halv 3 och då klampar min syster in genom dörren.
Tur som fan att jag hade bra trevligt sällskap in på natten annars hade jag kanske varit trött idag.

David Månsson.

Nightwalker.

När blogg.se's servrar strular så som de gjort till och från denna kvällen blir man helt galen. Man svär och blodådror dyker upp och bultar läskigt hårt vid ens tinning.
Precis samma visa med msn. Man använder msn dagligen flera timmar och så fort det inte funkar, ja då går världen under. Så länge MSN Messenger funkar så tänker man aldrig på hur bra det är. Men så fort det inte funkar - Då är det ett jävla skitprogram som knappt förtjänar att brukas. "ICQ är fan så mycket bättre!"

Nu i påskens tider inhandlar min kära mor godis i massor med motiveringen att det kan komma påskkärringar. Visst! Helt okej för min del - Men jag tycker ändå att man kan ge de snälla barnen frukt istället. Vi lever i en tid där fetma tar över mer och mer och då behöver vi inte bidra till ökningen av kilon bara för att det råkar råda en dum högtidshelg inte ens någon vet varför vi firar längre.
Lägg ner påsken och lägg ner midsommar, full kan man bli ändå!

Påsken är annars en glad tid. Ögonvänliga(hahaha) färger överallt i husen och så är alla barnen glada för att de får godis. Och affärer är glada över att kunna kränga extra mycket gammalt påskgodis(det som blev över sen förra påsk). Och då blir godistillverkarna extra glada för att beställningarna på deras produkt ökar.
Slutligen så blir även tandläkarna glada för att efterfrågan ökar på dessa vid senare tillfällen.

KK

David Månsson.

Det var bättre förr.

Idag samlades hela Ö-vik på systembolaget för att köpa dryck för helgen. Att säga att det var fullsmockat med folk är en smärre underdrift. Att navigera sig var mer eller mindre omöjligt då alla 8 kassor var öppna och fulla med folk. När jag hade köat i 10 minuter gick en gubbe förbi och hämtade en Explorer Vodka. Sedan tittade han på mig som om han ville gå förbi mig. Så jag, snäll som jag är öppnade såklart upp en lucka så han kunde gå förbi.
Men vad gör gubben då?
Jo, istället för att gå förbi så tar han min plats i kön!

Svensk som man är, så påpekade varken jag, eller någon i kön detta för denne lille gubbe. Hade man varit italienare hade man flaxat med armarna som om det brann. En engelsman hade svurit så att det ekade i bergen och en fransman.. Jaja, ni fattar.
Vi svenskar är så tysta av oss. Allting skall accepteras oavsett.

Systämät

Man går in på ett café och beställer en macka.
"Tyvärr, den sorten är slut. Går det bra med en påse skit istället?"
"Ja! Det går bra."

Nej. Jag ska, nästa gång jag utsätts för liknande saker av en gubbe vara mindre svensk. Jag ska flaxa med armarna, svära så håret krullar sig och kyssa honom som en fransman!

David Månsson.

Blondinbella.se - Mediahypen.

(Stal överskriften av http://www.blinkartill.blogg.se)

Väldebatterad tjej. Folk dissar och hissar. Jantelagen regerar i Norden och avundsjukan sprids snabbt som vinden.
Så vad ska man egentligen tycka om denna tjejen som drar in multum på att enbart några timmar om dagen slå lite på sina tangenter för att berätta om hennes liv och de produkter hos låter sig beröras av.

Hennes blogg i sig har jag inte speciella åsikter i förutom att det är egocentriska inlägg där ordet "jag" används i överflöd.

Om jag ska skriva vad jag anser om det hela så blir jag kluven över vad jag egentligen tycker. Visst fan kan jag störa mig på att en 17-årig tjej med hybris drar in miljoner på att berätta om vilken foundation hon rekommenderar till alla ungdomar. ("Oh, den är jättebra. Kostar bara 800 kr burken. Köp den alla nu på direkten!)

Att hon drar in så mycket pengar är ett hån emot alla personer med riktiga jobb som faktiskt gör rätt för sig. Jag har svårt att se det positiva i att folk läser hennes blogg dagligen och bidrar till denna sjuka situation som uppstått.

Men sedan så vill jag ändå hylla henne för det jobb hon gör. Eftersom folk köper skiten hon skriver så måste det ju vara bra. Och då vore det ju dumt i huvudet om hon inte fortsatte med ett vinnande koncept. Ingen kan ju komma och påstå att hon är korkad då hon förmodligen drar in pengar än både du och jag.
Livet handlar ju ändå till stor del om pengar och då vill inte jag sitta och klanka ner på folk som hittar sina egna sätt att tjäna pengar.

Men det känns ändå sjukt att en 17-årig bloggare ska kunna dra in mer i lön än vad läkare, lärare, brandmän, poliser med mera kan göra. De som faktiskt gör en skillnad tjänar inte en bråkdel av vad en plastig tonåring ifrån Stockholms överklass tjänar. Och det är fel. Riktigt fel.

Men ja. Jag är kluven som sagt. Finns en massa negativa sidor och det finns en massa positiva. Det är upp till var och en att bestämma var man står någonstans.
Jag tror dock inte att någon säger emot mig då jag påstår att världen är bra konstig då man som 17 år kan bli rik på att blogga.
Sedan vet jag inte hur jag hade sett på det om denna tjej ifrån grunden inte hade en rik farsa att livnära sig på redan. Jag hade haft lättare att se något bra med det om inte hon hade så mycket gratis redan.

David Månsson.

Rekordvärme.

Folket i norrland håller på att smälta bort. Överallt går det runt folk med nästan inget annat än underkläder på sig. Det är verkligen varmt idag. Helt sjukt egentligen. Är det den globala uppvärmningen som orsakar denna värmebölja?
Jag ska snart själv bege mig ut och sola lite. Man måste passa på medans värmen ändå håller i sig.

Tror nog inte vi kan få så mycket varmare väder än såhär i dessa tider.  Undrar när man kan börja bada?
Det borde kanske gå idag. Det är ju inte varje dag man får uppleva sånt här solsken och hela 8 minusgrader varmt! En isande vind som kommer då och då, får en att svalka ner sig och det är väldigt välkommen.

Nej, man kan inte vara annat än glad en sån här dag. Livet är för underbart!

David Månsson.

Avstamp.Blodet pumpar. Hjärtat slår i en hastighet du aldrig tidigare varit med om. Tonerna fyller dina öron likt auran som omsluter din värld. Du står där, helt ensam med tusentals andra. Tusentals andra som känner samma sak. Nu jävlar åker vi. Och det kommer bli den bästa åkturen i ditt liv. Gemensam förväntan, alla sliter med varandra. Gåshud.

De exploderar, vi exploderar, eld, lågor, svett, rök, sprit och kärlek - I 2 timmar så kulminerar ens liv - Tillsammans med alla andras liv. Eufori är ordet som letas. Det är metal i Stockholm stad.

Die, die, die...

David Månsson.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ Idag:
Vecka:
Månad:
Totalt:
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Kontakt
Msn: davildo7@gmail.com