Men vafan är det...

..frågan om?

Ska skriva ännu ett inlägg som tar upp mat.

Sitter och njuter av potatissallad och kall kyckling just nu. Och det är en väldigt smaklig måltid måste jag säga.
Kom att tänka på ett roligt minne jag har gällande potatissallad. För ungefär 367 dagar sedan satt jag och Marcus Grahn, samt hans flickvän hemma hos en dansk familj och åt lunch. Utöver oss fanns en handfull danskar och 2 svenskar till. Varför vi var där är en annan historia.

I alla fall - De serverade potatissallad vid detta tillfälle. Och detta var rätt speciellt.
Nu vet inte jag hur matsederna funkar i Danmark. Men i sverige äter vi stora portioner när det serveras potatissallad där salladen faktiskt utgör en stor del av tallriken.
Så svensk nummer 1 vräkte på ett lass. Samma gällde nummer 2. Sedan kom Grahn som även han tog ett helt okej lass. Hans flickvän dessvärre var skeptisk till att ta något alls men tog lite efter utländskt påtryck.

Sedan inser jag att burken är på väg att ta slut. Och jag märker i luften att vi svenskar gjort något konstigt.
Så jag tar en liten portion så det ska finnas kvar. Och ja, det var inte mycket kvar av potatissalladen. Men inte fan spelade det någon roll.. För alla danskar nöjer sig med en sked potatissallad. Haha.. Rolig detalj.

I alla fall, jag hatar bussystemet i denna stad - Död åt dintur!

David Månsson.

Matvanor.

Sedan jag blev en medborgare på riktigt så har jag förmodligen köpt mat fördelat på subway/kycklingsallad för 1000 kronor. Skandalöst. Måste fan börja göra matlådor. Jag äter ju för fan för mer pengar än vad jag drar in. Att jobba är en stor förlustaffär för mig. Jävla arbetsförmedlingen.. Antingen så ljuger dem eller så talar de sanning, en sanning som resulterar i större misär än vad det var innan.

Gud - Vad gjorde jag dig i ett tidigare liv?
Varför kan inte jag få vara som de andra barnen?

Egentligen borde jag sova nu. Börjar 09:50 och tack vare sommarens nya busstider måste jag ta 08:41 in. Hihi. Så jag får lufsa runt i en stängd stad i 1 timme innan jag börjar jobba. Oh happy day!
Men detta öde kunde inte ens min kära mor tillåta mig genomlida. Så hon släpar upp sig i, vad som för henne lät som ottan(09:25) för att ge sin glömda son skjuts in till der stadt.

Michael Ballack kallas 'Der Balle'. Vad fan vill The Germans ha sagt med detta? Och varför låter allt tyskt så jävla hardcoreporr på svenska?

David Månsson.

Tjuvlyssnat på bolaget.

Man hör en hel del roliga konversationer på bolaget. Därför vore det skoj att förmedla lite till omvärlden.
Dock. Jag har ingen tillåtelse att avslöja vilka våra kunder är med mera. Därför kommer namnet att ersättas av nya. Haha. Jaja. Här kommer i alla fall 3 sköna konversationer ifrån dagen.

1. Kärleken är evig.
-Köp nu något som vi båda gillar.
-Jag gör ju det. Öl.

2. Norrländska när den är som tydligast.
-Ska du ha sju stycken?
-Schuu.

3. Va? Nää?
-Träffade Leffe tidigare.
-Säg du de!
-Han hade köpt nå vin.
-Men va säg du? Kärringdricka?

Haha. När sommaren är över ska jag samla mina guldkorn och släppa en bok.
Och ja, Leffe heter egentligen något annat.

David Månsson.