Tröttheten personifierad.

Jobbat, hunkat.. rövdunk.

Det har varit en energikrävande dag. Jag var astrött efter jobbet och somnade i bilen direkt då morsan hämtade mig. Vaknade upp på våran garageuppfart efter en riktig jävla powernap.

Nu sitter jag i ett så kallat vakuum. Är jag vaken? Sover jag? Något mellanting.

Over and out. Löning om 25 dagar.

David Månsson.


Jag går och fiskar.

Aaah aaah aaah, och tar en tyst minut, sjöng ju Per Gessle med hans Gyllene tider. En sak han kunde unna sig i hans arbete. Jag å andra sidan kan inte unna mig något alls förutom gratis kaffe/choklad ifrån kaffe/choklad-maskinen. Skall upp klockan halv 7 imorgon för att släpa mitt vita arsle(ooooh rasistiskt uttalande!!) till arbetet.

Måndagar är alltid lite smådryga arbetsdagar därför hela butiken är tom efter lördagens panikrusch. Så det är som att gå en promenad i 10 timmar med vikter.
Det är i och för sig bra träning... Alltid något. Försummar min kropp. Eller.. min "kropp". Eller.. det. Ja.. det.

Jag hade utan tvekan gjort ett populärt inslag som en del av familjen Addams.

David Månsson.


Ska du ha en kamrat?

Johan Palmqivst tjatar alltid på mig att jag ska ta mig en kamrat* när jag chillar med honom.

*Är en prilla, also known as a snus.

Jag förstår hans givmilda inställning då jag delar, och sympatiserar med den. Respekt ska han såklart ha för att han vill dela med sig. Men han måste förstå att jag inte vill ta hans kära kamrater ifrån honom. De kostar ju trots allt pengar.
Men för att ändå göra honom glad tar jag gärna en kamrat då han inte är närvarande. Enbart för hans skull så att säga. Jag gillar inte kamrater alls. Brukar ofta undvika dem genom att stanna hemma. Men ibland måste man ta en för laget så att säga...

Ja det är komplicerad värld jag lever i. Just nu till exempel så lyssnar vi på Mathias Holmgren. Han är bög.

David Månsson.

Konstig marknadsföring?

hallåhallå
Använd våra metoder.. Det är dock inte normalt. Men använda dem? Ja det bör du. Ja just du, jag menar dig.

Sam is the shizzle

Uncle Sam med raka direktiv.
ojoj.. Jag och Sam säger hujedaoss.

David Månsson.


Kan något uppstå ur inget?

Något kan ju alltid bli inget. Men kan inget bli något? Jag upptäckte nyss att det växer ett rabarberträd på vår gräsmatta. Och den har fan inte vuxit där förut. Hur funkar det egentligen? Kan typ rabarbersäd spridas med vinden och landa på vår gräsmatta eller något? Måste googla...

Jag hatar när folk tror att jag sitter och ljuger. Ungefär som Lövnord och Nordin gjorde igår då jag menade att "Ich liebe meine kindern" betyder jag älskar mina barn. Men såklart inte... Det kan ju inte stämma! Jävla byggarbetare. Stänger mig ute ifrån samtalen med jävla rörmockarsnack och dra jävla rör och dynga. Usch! Man tycker ju att andras arbeten bör vara mer intressanta under alkoholets massiva flöde.

At Linus Berlin;
Jag kollade upp hur stora penisar blåvalar har. Och det visade sig att vi båda hade nästan rätt.
Kommer du ihåg vadet vi tog för 2-3 veckor sedan? Jag hittade en påminnelse på mobilen igår. I alla fall. Du sa att en blåvals penis är 5 meter och jag svarade 7 meter.
Det visade sig att i generellt sett är de 5,5 meter långa men kan bli upp till 7 meter.

Så jag antar att vi båda har rätt.
Dessutom så anser jag att blåvalar är jävligt coola.David Månsson.

Men vafan är det...

..frågan om?

Ska skriva ännu ett inlägg som tar upp mat.

Sitter och njuter av potatissallad och kall kyckling just nu. Och det är en väldigt smaklig måltid måste jag säga.
Kom att tänka på ett roligt minne jag har gällande potatissallad. För ungefär 367 dagar sedan satt jag och Marcus Grahn, samt hans flickvän hemma hos en dansk familj och åt lunch. Utöver oss fanns en handfull danskar och 2 svenskar till. Varför vi var där är en annan historia.

I alla fall - De serverade potatissallad vid detta tillfälle. Och detta var rätt speciellt.
Nu vet inte jag hur matsederna funkar i Danmark. Men i sverige äter vi stora portioner när det serveras potatissallad där salladen faktiskt utgör en stor del av tallriken.
Så svensk nummer 1 vräkte på ett lass. Samma gällde nummer 2. Sedan kom Grahn som även han tog ett helt okej lass. Hans flickvän dessvärre var skeptisk till att ta något alls men tog lite efter utländskt påtryck.

Sedan inser jag att burken är på väg att ta slut. Och jag märker i luften att vi svenskar gjort något konstigt.
Så jag tar en liten portion så det ska finnas kvar. Och ja, det var inte mycket kvar av potatissalladen. Men inte fan spelade det någon roll.. För alla danskar nöjer sig med en sked potatissallad. Haha.. Rolig detalj.

I alla fall, jag hatar bussystemet i denna stad - Död åt dintur!

David Månsson.


Matvanor.

Sedan jag blev en medborgare på riktigt så har jag förmodligen köpt mat fördelat på subway/kycklingsallad för 1000 kronor. Skandalöst. Måste fan börja göra matlådor. Jag äter ju för fan för mer pengar än vad jag drar in. Att jobba är en stor förlustaffär för mig. Jävla arbetsförmedlingen.. Antingen så ljuger dem eller så talar de sanning, en sanning som resulterar i större misär än vad det var innan.

Gud - Vad gjorde jag dig i ett tidigare liv?
Varför kan inte jag få vara som de andra barnen?

Egentligen borde jag sova nu. Börjar 09:50 och tack vare sommarens nya busstider måste jag ta 08:41 in. Hihi. Så jag får lufsa runt i en stängd stad i 1 timme innan jag börjar jobba. Oh happy day!
Men detta öde kunde inte ens min kära mor tillåta mig genomlida. Så hon släpar upp sig i, vad som för henne lät som ottan(09:25) för att ge sin glömda son skjuts in till der stadt.

Michael Ballack kallas 'Der Balle'. Vad fan vill The Germans ha sagt med detta? Och varför låter allt tyskt så jävla hardcoreporr på svenska?

David Månsson.


Tjuvlyssnat på bolaget.

Man hör en hel del roliga konversationer på bolaget. Därför vore det skoj att förmedla lite till omvärlden.
Dock. Jag har ingen tillåtelse att avslöja vilka våra kunder är med mera. Därför kommer namnet att ersättas av nya. Haha. Jaja. Här kommer i alla fall 3 sköna konversationer ifrån dagen.

1. Kärleken är evig.
-Köp nu något som vi båda gillar.
-Jag gör ju det. Öl.

2. Norrländska när den är som tydligast.
-Ska du ha sju stycken?
-Schuu.

3. Va? Nää?
-Träffade Leffe tidigare.
-Säg du de!
-Han hade köpt nå vin.
-Men va säg du? Kärringdricka?

Haha. När sommaren är över ska jag samla mina guldkorn och släppa en bok.
Och ja, Leffe heter egentligen något annat.

David Månsson.


Fan vad pigg jag är.

Henrik Von Hagström - Haha! Så jävla kul. Jäkla vinpimplardrottning. Det vore coolt om ditt namn stavades med 2 a'n. Haagström.

Helvetes jävlar vad jag ska duscha nu. Jag ska duscha så jävla hårt att mitt skin ska nötas sönder av mitt frenetiska intvålande. Vattnet ska vara så jävla skållhett att hela badrummet förångas. Jag ska förvandla rummet till en finsk sauna och sedan....
..Gå ner de där jobbiga kilona jag alltid velat bli av med. Hihi!

Sedan när man tappat ett par kilo i vätska är det viktigt att INTE fylla på sitt vätskeförråd igen. För då är ju allt förgäves.

David Månsson.
Lite irritation.

Sommarbusstiderna.
Börjar jag jobba 07:00 måste jag åka in till staden 06:11.
Börjar jag 10:50 som idag måste jag ta 09:51. VÄRDELÖST.

Msn - När man loggar in och har fått offlinemeddelanden så blir man ju såklart nyfiken. Men vad hjälper det då msn crackulerar direkt? Och stänger ner sig själv utan att ge mig en chans att titta. Att sedan dessa rutor inte kommer upp andra gången jag loggar in skapar ännu mera irritation.

Och sist men knappast minst. De personer som LÄGGER ner sina varor på rullbandet.
Okej.. DU STÅR I KÖ. ALLA personer ställer upp varorna framför dig. Varför i HELVETE lägger du ner dina grejor då? Tror du att du har kommit på någon slags revolutionerande idé om att det är bättre på något sätt? VA?
Snälla - OM du i framtiden handlar - Ställ för fan upp grejerna ordentligt. Att folk vänder streckkoden fel kan jag acceptera alla dagar.
Men jag accepterar INTE att ni bedriver idioti på MITT rullband.

David Månsson.


Man var turk för en kväll.

Jag satt hemma i min ensamhet. Hade funderat på att ringa någon och se om någon var sugen på att ansluta sig till mitt brödraskap.. Men den asociala sidan av mig sa nej. Här skulle det fan inte umgås något.

Turkiet var värda så mycket mer än detta. Myyycket bättre än Tyskland, ja i nästan hela matchen.
Och jag slets mellan glädje och sorg matchen igenom.
Som vanligt var domaren katastrofalt dålig. Peter Fröjdfeldt gjorde dock ett enastående jobb på sidan i sina oändliga försök med att tämja Fatih Terim.

"De där turkarna är inte lätta att tas med. Jävla vildar."
Prins Charles af England ~ 1318.

David Månsson.Hitler tar bladet ifrån munnen.Detta är vad Hitler har att säga angående Cristiano Ronaldos svek.

David Månsson.


I mörka tider...

...så behövs ljusa nyheter.
Nyheten låg uppe igår natt redan men jag orkade inte blogga ner skiten då.

Ett mycket väntat beslut. Kändes inte riktigt som att det någon gång var en seriös fundering ifrån kungen av svensk fotbolls håll.

Ikväll fortsätter fotbolls-EM med Tyskland emot MirakelTurkiet.
Och min fotbollshjärna ger Turkiet 1% chans att gå vidare.
Det borde väl räcka för detta turkiska lag? Eller?

David Månsson.


Cash is king - Eller?

Stormade rätt friskt på havet idag.

I alla fall, med mitt förra inlägg som grund började jag och en polare på msn vi kan kalla Dronken diskutera vad som var mest pimpigt av;

Att alltid enbart betala med kontanter.
Eller att endast äga ett platinakort. Ett sånt där svart som visar på förmögenhet och gräddig överklass.

Jag som är old school som fan menade på att cash is king och att det alltid är trevligt med lukten av pengar. Sedan så kommer det ju även en massa andra fördelar med att bara använda kontanter. Man kan alltid ge dricks. Och man kan alltid lämna växeln till den där burken som sedan skickas till de fattiga barnen i afrika.
Sedan så krånglar aldrig kontanter heller.

Och Dronken höll med mig fullständigt.. Eller nej, det hade inte varit mycket till diskussion om så varit fallet.
Han tyckte såklart att den här statusen ett svart platinakort skulle medföra sig var sååå mycket coolare än att vara medmänniska och dricksa och skänka pengar till negrer.
Varför han ansåg att platinakortet var pimpigast kom inte riktigt fram i vårat samtal. Men jag är säker på att det fanns ett bra ressonemang formulerat i Dronken annars så vältalade mun.

Vad tycker ni själva? Kort eller kontanter?
Järnkoll på ekonomi eller lite mer soft?
Ränta eller dricks?
Backslick eller medmänniska?

David Månsson.


KortdragarMånsson.

Jag har alltid ogillat att använda mitt kort när jag handlar.
Av anledningen att jag vill ha mynten man får i växel. Brukar ju alltid samla på mig alla mynt och spara dem i en låda. Brukar vara en asfin jävla avkastning efter 2-3 månader.
Men förra veckan så använde jag mitt kort ganska konstant under 2 dagar och sedan dess har jag fan dragit allt på kortet. Jag stör mig som fan över detta - Då jag gör det i ren lathet.

Min korthistorik ser ut som en jävla regnbåge med allt ifrån Ekholms, MAX, Subway, Systembolaget, Statoil mm... Det är en ångest att se ner på denna lista och se hur mycket skit man lägger på saker man inte behöver. Till exempel som den karta öl jag impulsköpte idag.
Jag vill inte ens festa denna vecka.

Det är hamnfesten nu i helgen och jag har aldrig förstått grejen med den. Den suger ju?

David Månsson.


Var har min hunger tagit vägen?

Jag brukar vara hungrig dygnet runt nästan. Men senaste dagen och igår har jag inte haft något matsug alls. Vilket jag tycker är konstigt, lite skrämmande, men mest konstigt. Man är ju van att ha ett Gunde Svan-intag på födan. Eller.. en fjärdedels Gunde i alla fall. Inget äter mer än Gunde.

På tal om finnar. Idag på Bolaget så fick jag vodkafrågor av en finsk herre. Det var en lustig situation.
Det är typ som att en dansk skulle fråga om Carlsberg är god. Förmodligen kunde den arma finnen redan mer än mig. Jag förstog liksom inte frågan heller..
Talar ju inte finska. Men kroppsspråket var rätt tydligt.

David Månsson.

Jaha, hur var din dag?

Kom i säng runt halv 4-snåret inatt på grund av anledningar som egentligen inte behöver nämnas.
Ägnade mig med andra ord inte åt något sexuellt, för då hade jag nämnt det.. flera gånger. .. Med versaler. I ALLA FALL... Somnade alltså runt kvart i 4. Kvart i 8 ringer det i min mobil.

Jag har på känn vad som komma skall. Jag är på väg att svara såklart.
Just när detta händer.. att huvudet bestämmer sig för att lokalisera ljuder och sedan trycka på den gröna knappen, så ska man ju egentligen ha en inre röst som säger "Nej David. Inte ska väl du svara nu. Du sover ju!"... Men, den rösten hade tydligen sovmorgon.

Så jag svarar.
"Hej det är snyggsara på systembolaget."

Så det var bara att ta tjurarna vid hornen och dra sig upp. Jag var ju ganska tröttpigg så det gick ganska bra måste jag säga. Uppstigandet alltså.
I telefonen så hade en överenskommelse gjorts om att jag skulle infinna mig vid pärleporten klockan 10 i 10. Andra tider var omöjliga på grund av JÄVLA BÖGBUSSSOMMARSYSTEMET(nya tider på sommaren.. bara det är minst 3 nya hatblogginlägg)!

klockan 09:25 lämnar jag hemmet. 09:26 börjar det ÖSREGNA. Det var som att hela världen förargat Neptunus samtidigt. Så.. ett paraflax var nödvändigt för survival. Så att säga. Var tvungen att gå in igen för att leta. Hittar inget - Letarpaniken infann sig ganska omgående.
Morsan känner då för att berätta att det ligger ett paraply i bilen.
Varpå David såklart sprintar ut i härligheten för att då upptäcka att bilen är låst.

Vrålade då "HORA" så att det ekade i bergen. Det roliga med detta är att mina arbetskamrater har snackat om att skicka mig på anger management-kurs..Med Adam Sandler.
Fattar inte varför dock.

Nu är jag såklart riktigt förbannad. Bussen kommer att gå 09:31 och jag är på väg att missa den.
Jag muttrar obscena meningar i min väg emot busshållplatsen.
Kommer dit 09:30.. Skönt att vara i tid såklart. JAG VAR JÄVLIGT I TID! BUSSHELVETET GICK INTE FÖRRNS 09:51.
PERKELE!

Går hemmåt för att ringa min arbetsgivare och berätta för honom vilken jävla nolla jag är som inte ens vet när bussarna går(man skulle ha haft buss-jenny..Eller. Det hade lett till mer ilska denna morgon). Traskar hemmåt emot atlantis. Ja, Atlantis är den närmaste beskrivningen man kommer nu då vattenytan stigit med 4 meter i Ö-vik. 
Morsan är såklart alltid så jävla smidig då man har gjort bort sig. Det räcker såklart inte att man redan själv vet att man fuckat upp - Hon MÅSTE bara berätta det för en. Hon gillar det morsan. Att berätta vilken klant jag är. Får ofta höra rena rama novellerna ifrån alla mina stedsteg ifrån 14 års ålder och uppåt. 

Jaja, bråket med min kära mor leder såklart till att jag glömmer bort att ringa och berätta att jag bli sen. Så när jag kommer på det på väg till busshållplatsen igen så kokar mitt blod. Vattnet som slår emot min kropp förångas på en sekund. Mm, så het var jag. 
Var så jävla förbannad. Alla jävlar jag mötte på vägen dit tog förmodligen ingen notis om hur arg jag var. De fastslog bara av att lyssna på mig att jag helt klart hade tourettes syndrom. 

FUCK ME IN THE ASS! 

Ställer mig och väntar på bussen. 
Då kommer "Dags att säga hejdå till jordelivet" del 2. Det börjar blåsa. Och vad man hjälper ett paraflax då regnet kommer vertikalt emot dig!? Inte ett skit! Huttrandes fick jag stå och svinga mitt jävla paraply emot vågor av regn(ja vågor, det var inte bildligt talat). Jag lovar, hade någon smart datanörd filmat mig då jag stått där hade en video på mig legat uppe på youtube nu där det har klippts och klistrats och förvandlat regnet till pilar. "Goliat VS 300 dvärgalver.". 

Åååååååååh! Som pricken över i'et fick jag sitta framför en fet äcklig kille på bussen med. Hade jag inte haft disposable heroes i öronen kan jag fan lova att den jäveln hade pratat med mig också. USCH! 

Nu tar vi nya tag, ha ha... 

David Månsson.

 

The list.

Följande personer har David Månsson varit kär i;
Vi kan kalla listan "De utvalda!".. Eller utsatta. Välj själv.

Lindsay Lohan
Tara Reid
Kirsten Dunst
Prinsessan Madeleine
Anders Svensson
Lene Marlin
Emma Watson
Tuva Novotny
Tina Nordlund
Nelly Furtado
Carola
Christina Millian
Sophie Ellis Baxter

Nu ska jag åka till Perinho och se på fotboll. Mycket nöje!
Notis; Just nu är jag bara kär i Anders Svensson. Och.. lite i Carola.

David Månsson.

MAJOR EDIT;
Berlin | säger:
du vet ditt inlägg där du listar alla du har varit kär i?
Berlin | säger:
du hade glömt en
Månsson | æ | Invidia säger:
Vem?
Berlin | säger:
Keira Knightley

KEIRA!!! DU ÄR SÅÅÅÅ VACKER! Och din dialekt gör mig KNÄSVAG. Haha.

Verdammt.

Jag är full med fördomar. Jag erkänner, jag är som alla andra.
Men fördomar är fan inget negativt egentligen. Tack vare mina fördomar slipper jag ju träffa en massa folk. Tack vare mina förutfattade meningar känner jag ju i stort sett alla redan. Fördomar är något bra.

Och.. logistiskt sett så kan det ju inte finnas en negativ fördom, utan att en positiv skapas. Så att vara fördomsfull är inte nödvändigtvis något negativt. Man kan ju enbart ha fördomar som har positiva vridningar.
Men.. jag tycker ändå att Cristiano Ronaldo är en jävla wanker.

David Månsson.


Verkligen.

Fotbollsträning om 20 minuter. Ska dra ut på en löptur efter det med hade jag tänkt. Ska fan komma igång nu igen efter bögskadorna. Jobbigt att vara handikappad. Fast.. när man är skadad och CP då lägger folk alltid märke till en. Normalt sett är man så jävla normal att man knappt gör någon skillnad.

Man skulle ha varit ett CP helt enkelt. Då hade man gjort karriär och tjänat de stora pengarna. På normala arbetstider kanske till och med. Mina arbetstider är väl det enda som är CP egentligen. Hi hi hi. Men jag ska inte klaga.... ELLER?

Jag drömde en massa härliga drömmar inatt. I mina drömmar har jag alltid feta magrutor. Det gillar jag.

Känner att jag måste klippa mig. Och köpa kläder.. Och betala alla mina skulder. Det känns som att jag är skyldig hela Örnsköldsvik pengar.
Linus Berlin är jag skyldig 100 kr om jag minns rätt. Syrran 50 kr, Morsan 250 kronor. Någon mer? Ja hela Ö-vik som sagt. Just ja.. kanske är skyldig Anton 150 kr~ med. Beroende på hur man ska definera en skuld. Är man full så borde man väl inte hållas ansvarig för vad man gör.. Hihi. UNG OCH KÅÅÅT UNG OCH KÅT UNG OCH KÅT!
Har dock glömt någon skuld. Jag glömmer alltid en. Kanske 2.

David Månsson.

ARSJAAAVIIIIINNN!!!!

Alltså jävlar i mig! När fotbollsskicklighet lyser så jävla klart i ett sånt litet lirarpaket vill man bara gråta glädjekrokodiltårar. Eller som Jens Fjellström helt enkelt sammanfattar det. "Det är så vackert.". Och ja, det är verkligen det. Det är vackert. Det är vackert att se hur en liten kuvad nation som Ryssland kan spela totalfotboll och rulla ut det lag som halvvägs in i turneringen var EM-kungar.

Det är vackert att se hur taktik och hjärta kan slå talang och finess. Det är vackert att se ett dagens Ryssland som spelar med alla godisingredienser ett lag kan ha idag. Ryssland var idag fulländade. Zhirkov var helt lysande, Pavlychenko var som en sibirisk tiger varje gång bollen kom nära honom. Och Andrei Arsjavin var ... vacker.

Och i övrigt var det en helt underbar match. Lite trevande inledning, nervositeten var påtaglig. Den annars så säkra och rutinerade Van Bronkhorst slog bort lite enkla passningar. Nerver är underbart.

Det var även jävligt tydligt hur bra mycket mer tränarrutin Guus Hiddink hade än sin landsman på andra sidan Marco Van Basten. Van Basten visade tydligt sin frustration och man kunde känna en lätt panik i form av tidiga byten i andra halvlek. Redan en halvtimma innan slutet hade Van Basten gjort sina 3 byten och hade då ett 0-1 underläge.
Ohållbart enligt mig.

Man ska inte glömma vilket typ av lag Holland är. Tröga mittbackar och mycket offensiva kvaliteer. När Van Basten kastar upp sina pjäser på bordet och tillåter Ryssland spela sina snabba omställningar då kommer man att förlora. Ryssland sprang sönder Sverige, Ryssland sprang sönder Holland.
Hollands två främsta spelfördelare i Rafael Van der Vaart och Wesley Sneijder var totalt slutkörda innan de 2 förlängningskvartarna började.
Holland tappade där sin kreativitet och hade bara kvar sina tröga mittbackar och trötta lirare.

Medans Guus Hiddink hade en hel kortlek med alternativ kvar att göra.

Nej jag känner att jag måste avrunda här innan jag börjar komma för långt in i dimman. Holland klarade inte av Rysslands manman-försvarsspel TROTS att de flesta lagen spelar så i Holland.
Ett stort fel av Van Basten var att INTE spela Robin Van Persie istället för Dirk Kuyt ifrån start. Dirk som har väldigt begränsade 1 emot 1-egenskaper kom ingen vart alls.

Jag hoppas Ryssland vinner hela skiten. Ryssland är magnifika.
Orkar inte sitta och pressa fram mer. Är lyrisk!

David Månsson.

Fotbolls-EM är underbart.

Vilken jävla dramatik det är. Följer Holland - Ryssland med stort intresse och jag är grymt imponerad av den fotboll Ryssarna visar upp. Att förlora med 2-0 emot dem känns såhär i efterhand som något sjukt logiskt. Sverige underpreseterade inte alls. Ryssland är såhär mycket bättre på riktigt.

1-1 efter full tid, och det är med stor bitterhet Ryssland förlikar sig med det resultatet. En rysk seger här vore INTE orättvist. En enorm kavalkad i bra målchanser matchen igenom. Pavlychenko på topp är som en Alexander Karelin fast i fotbollsformat. Grymt!

Zhirkov är en annan jävla superlirare.. Ååååh fotbollsporr som Simon Bank tänker nu när han drar i fotbollspumpen.

Ska se klart matchen nu. Drar en vidare analys efter det.

David Månsson

Ronaldo, du är en hora.

Cristiano Ronaldo - Lämnar du Man United för Real Madrid kommer du att hatas för resten av ditt liv.
Är så jävla trött på hans barnsliga jävla inställning och alla hans illojala uttalanden om hans framtid.
MANCHESTER UNITED GJORDE DIG TILL DEN DU ÄR! DU SKA VISA RESPEKT GENTEMOT THE REDS SÅ SOM DU VISAR RESPEKT GENTEMOT DIN MAMMA.

Malcolm Glazer, jag hoppas du får brinna i helvetet.

Pengar är inte allt, speciellt inte när man har 50 miljarder på banken. Detta kan även snorungen Ronaldo tänka på. Duger inte 1,8 miljoner i veckan? Nej fan. Mycket roligare att sälja sin själ för någon miljon extra i veckan.
Förbannade torsk.

David Månsson.

Svärdet i stenen.

Anette Boman gör rent ut sagt förjävligt god chokladtårta. Igår hamnade jag och Podil till slut at Boman residence där det blev riktigt trevligt.
Boman själv berättade med inlevelse om fotbollsdramatiken jag missade den gångna kvällen.

Jag har the munchies nåt så jävulskt. Alla inre organ... och yttre, skriker efter något att äta. Måste se över mitt hus.

Snart är det löning. 
Allt på svart.. eller, på rött. Kanske svart.

David Månsson.

 

Ont i hjärtat.

Aldrig mer alkohol på tom mage!

Sitter och kollar på sjunde himlen och hoppas på att någon ska ringa mig och fråga vad fan som händer. Samtidigt som jag hoppas på detta funderar jag på om jag borde ringa någon. Vilken jävla chef han pastor Camden är. Hjälper alla struliga retarded americans. Jag vill bli som han.. Fast med svordomar. Han och hans fruga har en sån grym relation med. Ja han har ett bra liv.

Har haft en massa på hjärnan senaste 2 dagarna. Många seriösa och fler mindre seriösa. Gick ner mig helt i en timme på tankar om de överdrivet stora plasthandskarna folk har på olika sportevenemang. Den suger ju.. stort och klumpig. Den funkar fan inte inte i praktiken. Den funkar bara på tv. 

En annan sak jag tänkt på är cyklar. 
Cyklars bromsar för att vara mer exakt. Varför i hela helvetet existerar FRAMBROMSEN? Den går icke att använda den i hög hastighet för då slår man arton framvolter. Har du en låg hastighet kan du använda den och då lyfta lite ifrån backen. Genererar såklart i en del brudar i låg och mellanstadiet, men mer än det? Värdelös broms. 

Kollar på The Simpsons nu. Homer ska snickra ihop en cykel, tar upp däcket och ger upp. "What is this?". 

David Månsson

 

Update.

Tydligen så har våran dator helt gått sönder. Jag är inte hundra procent säker då jag inte varit hemma än. Morsan kan man ju inte lita på direkt.

Jag kommer ihåg ett inlägg jag skrev på denna blogg för länge sedan om olika kortdragartyper som finns på systembolaget. Hur de drog korten med mera. Jag tänker göra en slags uppföljare på det nu och berätta lite mer ingående hur en sterotyp systembolagskund agerar med mera.

Först och främst så har vi kortdragarmamman.
Betalar alltid med kort. Alltid alltid alltid alltid. Tar även alltid kvitto. Har en plånbok smockfull med kvitto och drar precis allt hon köper på kortet oavsett vad hon köper.
Kvinna 30-45 år gammal.

Konny Kontant.
Killen med blåställ och skitiga fingrar. Kan vara allt emellan 20 och 50 år gammal. Alltid en man. Har personen skitiga byxor och keps kan man försäkra sig om vilken typ av betalning man kommer få.
500-lappar. Såklart.. Det är nämligen med 500-lappar som man får i betalning då man gör svartjobb. Har du extremt mycket tur så har de även några mynt så man slipper lämna ifrån sig så jävla mycket växel.

Standardreplikdragar'n.
Vill aldrig ha kvitto på grund av anledningen "Det är ingen återbäring ändå.". Betalar alltid med jämna pengar och är alltid på skojhumör. Hade varit en klar personlig favorit om de inte dragit samma skämt over and over again.
Har ofta stenkoll på vad denne köper kostar.

Detta var ett urval. Eller.. urval och urval. Var fan allt jag hade att komma med.

David Månsson.


Tömd på livskraft.

Sedan jag kom hem idag så har inte jag kunnat mobilisera några slags krafter för att ta mig ur denna tillfälliga koma. Man pallar inte att vara igång ifrån 06:40 - 20:30.. för att sedan också behöva gå hela vägen hem på grund av att min morsa inte tycker om att hämta sin trötta son.

Samma sak imorgon igen.
Det kommer bli underbart den 31 augusti. Då signar jag ut för gott. Sedan ska jag leva på mina marginaler till 2011.

David Månsson.


Där jag finner ro.

Dagarna ser alltid likadana ut.
Folket rusar fram i torpedfart likt sönderstressade stockholmstunnelbaneressenärer(haha vilket ord, kom på det helt själv!). Sedan så skruvas man med i deras tempo för att hinna med... Dagen går, och helt plötsligt kommer en av dagens 2 raster;
Lunchrasten.

Helt plötsligt är det tyst. Tiden står helt stilla och den timmes långa rasten känns som en hel evighet. Tystnaden blir extremt jobbig. Det är som att ha en pinsam tystnad... fast, istället för att den delas med någon annan är man helt ensam.
Helt ensam med tystnaden.

Det är något unikt i dagens samhälle. Denna tystnad, alltså. I ett samhälle där ens mobil är påslagen 24 timmar om dygnet, man kan nås på alla möjliga sätt hela tiden jämtjämtjämt.. och helt plötsligt är man helt avskärmad. Inte ett enda ljud eller någon person kan få tag på mig. Man är ju van att alltid vara nåbar. Alltid vara runt ljud, alltid höra röster, musik, skrål och svammel.

Men nu, helt plötsligt är man ensam - Ensam med en massa tankar, och den där polaren pinsamma tystnaden.

Den där ensamheten går mig på nerverna. Likaså tystnaden...
Tacka vet jag de dagar jag käkar min lunch på subway.

Med mobilen påslagen, radiomusiken utströmmandes ur högtalarna, och folks livliga diskussioner runt om mig. Verkligheten och livsflödet smattrar in i mitt sinne som ett trumsolo i en hårdrockslåt.

Annat är det på systembolagets lunchrum..

Det känns som att jag har hittat en portal till en sorts perfekt likgiltighet.
Där inget händer, inget hörs - Lunchen på systembolaget. Där man kan andas ut. Och känna tystnaden.
Den jobbiga varianten.

Jag väntar med spänning på var jag lunchar imorgon. Idag blev det en rostbiffsmacka i verkligheten. En annan dimension imorgon?

David Månsson.


Utbränd - Sjukskriven.

...Jag längtar.

Detta kommer bli resultatet av jävla 12 timmarsdagar.
Men vafan.. Man kanske vänjer sig - En ny imorgon! .. samt en på onsdag.
Hejja!

Morsan är gladare än någonsin. Jag är inte bara borta - Jag är även borta länge!

Borta ifrån mänskligheten i 14 timmar - 0 missade samtal - 1 sms, tack telia. Jag ska tänka på att ni har billigare mms när jag glider runt med mina 0,76 ören.

David Månsson.

Edit; Glömde bort Annies sms. Hon är snäll hon till skillnad ifrån ni andra IDIOTS! Ja imorgon har ni chansen att få upprättelse. Minst 2 sms ska det vara i inkorgen annars ryker någons gratispåse.
Danne Sidled.

SidledsDanne also known as Daniel Andersson gjorde igår sin bästa landskamp någonsin. Han visade upp ett sådant sjukt register man inte sett ifrån honom sen Bari-tiden, slutet på 90-talet.

Danne sidled har blivit one touch-Danne.
Snart är Tobbe trollkarl tillbaka och då kommer den eviga frågan åter upp... One touch-Danne eller Anders Svensson. Vem ska spela?
..Eller hur var det nu?

Den eviga debatten rullar vidare. Mot Stalingrad!!!

David Månsson.


Jag-tid.

Jag hatar att bli avbruten då jag ägnar mig åt saker då jag inte vill bli störd.
Idag på denna morgon fick jag återigen "skynda mig" i duschandet för någon jävla skitunge skulle in och kissa.
Detta fenomen händer alltid så fort jag ska gå på toa - DÅ blir folk tvungna att gå.

Man kan sitta där i lugn och ro och klossa. Men då kommer denna "David!! Hur länge är det kvar?" Ja inte fan vet jag, 45 minuter kanske. Jag ska bara läsa klart bokjäveln och vänta på att båda benen somnar så där skönt som bara ett toabesök kan fixa det...

MEN NEJNEJ! ALLA MÅSTE KISSA.

David Månsson.


Det perfekta jobbet.

Har nyss kollat på nyhetsmorgon(vuxenpoäng) och som vanligt satt den gamle stofilen Bengt Frithiofsson där och gnolade. Och då slog det mig. Bengan har tamejfan världens bästa jobb.
Han sitter dagarna ut i ända och zippar godryck och annat. Småfull dygnet runt och glad. Kan det bli bättre?

Nej man måste beundra Bengts liv och hur han lever det. Den första alkoholisten som någonsin gör profit av sitt beroende. Bengt har lurat mig...han har lurat oss alla. Bengt kommer förmodligen leva tills han är 142 år med. Det uttalandet gör jag på grund av;
"Alkohol i små mängder är bra för hjärtat blablabla."
Och en ny lever, ja det kan man alltid skaffa!Här ser vi Frithiofsson på en vanlig dag på jobbet - Intense.
Tänk att han går igenom alla dagar sådär. Eller.. kanske inte riktigt sådär. Ibland har väl även han tråkigt på jobbet som oss andra.
Bengt har ju även gjort ett gästinhopp i Parlamentet.Så klart bjuder jag även på det klippet.
Mycket nöje!

David Månsson.


Vill du ha kvittot?

Siffror fulla skallen - Öletiketter innanför ögonlocken!!!

-Ursäkta, var har ni de alkoholhaltiga dryckerna?
-Jag vet inte, ska slå upp det i datorn.
-Tack..
-Prova statoil.

Jag är sååååå trött. Huvudet vill göra en Peter Griffin-dykning rätt ner i dataskrivbordet.

"När David jobbar, står tiden stilla."
Gammalt djungelordspråk.

David Månsson.


Bagarväckning deluxe.

Jag är sååååååå trött.....
Och ändå sov jag som en jävla stock inatt. Skall infinna mig at work om 45 minuter.

"David, orkar du ett 12-timmarspass imorgon?"
"Jadå(NEJNEJNEJNEJ!!!)"
"Kanon!"

Men men, nu har jag tagit på mig det och då ska inte jag vara den som klagar.
Jag klagar såklart ändå, eftersom det är min grej.

EM är redan över för de båda värdnationerna.

Det var roligt att se Schweiz - Turkland igår. Det regnade ju så jävla mycket att man blev blöt framför tv'n. Tur var dock...

dominerar

...att "vaktisarna" gjorde sitt bästa för att skotta undan regnet så matchen kunde spelas vidare i andra halvlek.
Nu igen.. de gör ju deras jobb så jag ska inte klaga. Men hur långt har man kommit i utvecklingen om man skottar med en jävla räfs!?

Vad gör han egentligen!? Jag förstår inte det. Det ÖSREGNAR och han står och gör hål i planen? Vad är tanken. Plan är ju nog vattensjuk som den är. Ger väl inget att göra hål?
Dessutom är ju alla planer formade på ett sätt som gör att regn rinner av den tillslut(alla planer lutar lite) men gör han hål kommer ju bara regnet fastna i pölar tills det avdunstar.

IDIOTI! LASSE ANRELL SÄGER ÅT ER ATT AVGÅ!

David Månsson.

Vilket drag!

Så jävla roligt!

Sverige krossade Greken och nu är vi bara en seger emot skitryssland ifrån avancemang!
Igår var ett helt land enat och patriotiskt - Igår fick alla ropa SVERIGE utan att man var rasist. Det var grymt.

Något som var ännu grymmare var att jag och 2 kumpaner var med i tidningen på en så kallad "målvrålsbild" och jag poserade galet snyggt med min Elfsborgströja(orka bära svensk tröja då det är Elfsborg som håller upp allt). Och jag måste säga att det var en skicklig fotograf. Framhävde mina fina sidor perfekt! Vilken vinkel. Vilken zoom!

Notera ljunglöfs under Bönans läpp.

David Månsson.


Back to the front.

Skön arbetsdag idag. Lyssna på en gubbe som malde på och få betalt för det.
Härligt härligt!

Hade såklart tankarna på annat håll - Fotbolls-EM
Sverige  - Grekland. NU SKA GREKEN PLOCKAS!

Försöker fixa en biljett till öl-tältet. Blir alltid så bra drag i dessa tält under tider då roliga saker händer. Typ vartannat år då VM/EM är.
Synd att detta är det sista mästerskapet Sverige kvalificerar sig för.

Eller.. Det kan bli ett till - Men då ska det till mycket flyt.
Zlatan spelar landslagsfotboll i max 3 år till. Mark my word.

David Månsson.


Fundilering.

Det är alltid ett alternativ att bara fly ifrån alla problem och jobbigheter.
Men.. om problemet är en själv?
Hur gör man då? Hur flyr man ifrån sig själv? Problemet följer med en när man vänder ryggen till ju.
Jadu, det är fan inte enkelt.

Sedan kan jag ju tillägga att spelargångskameran är så jävla cool.

David Månsson.Det händer fan inget!

Det händer inte ett skit mellan Rumänien - Frankrike. De bara står och tittar på varandra.
Så jävla störande.. Fan Frankrike har fartiga kanter - ANVÄND DEM!

Jesper Hussfeldt står och droppar information direkt ifrån Sportbladets EM-bibel med. Jävligt intressant.

Nej fy fan, man får göra som;

Mutu

Adrian Mutu och...

coke

Join the coke side of life, om det ska bli lite action i denna föreställningen.

Sagnol har lika dåliga inlägg som Nordin.

David Månsson.


Österrike - Kroatien

Luca Modric är sååååå jävla bra.

"Om Pelé hade spelat idag.. hade han varit bäst då?"
"Nä."
"Vem är bäst då?"
"Cristiano Ronaldo."
"Hade han varit näst bäst idag då?"
"Nä."
"Vem är det då?"
"Zlatan."
"Nää, Ronaldinho."
--Bröderna Månsson.

Det är något speciellt med Kroatien.. Det är alltid kul att titta på det Kroatiska landslaget. Alla är likadana på något sätt. Det är som att kolla på en konfirmation då alla är klädda i samma outfits... fast i fotbollsteknik.

På tal om Patrik Nordin kontra huvudspel. Nyss så visades en reprissekvens på en schweizsisk spelare som BLUNDADE då han nickade.
Det sker alltså på alla nivåer.

David Månsson.

Fotbolls-EM är igång!

Satan vad skönt.

Portugal pungkrossade Turkiet. Spelade stundtals bländande fotboll.
Deco den gamle räven kan än!
Cristiano Ronaldo kommer aldrig upp i Man U-klass i landslaget.
Simao bäst på plan.

Tillsammans med Turkiets högermittfältare, vars namn jag inte tänker försöka stava.
Nämnd(?) spottade även Simao i ryggen. Otroligt tråkigt att göra en så jävulskt bra match men i samma veva dumma sig så in i helvete.

Det var roligt när min systers ekipage rullade in på studentbalen idag. De tajmade en stor jävla sunkig buss en annan klass hade lånat. Så de var tvugna att passera bakom bussen för att komma vidare. Och just när de passerade kom ett stort jävla rökmoln av gamla avgaser. Haha.

En orgie i tunnlar..
Som Glenn hade sagt. "Ojojoj vilket anfall. Klacksparkar och grejer!"

David Månsson.


Hyfsade målsättningar.

"Mina ambitioner är att bli ihågkommen som en av tidernas absolut bästa spelare" - Cristiano Ronaldo.

Han är så sjukt jävla ASBRA. ..Ska se Portugal - Turkiet nu. Det kommer bli läskigt bra förmodligen. Men det är så jävla tråkigt att Ricardo Quaresma är på bänken.. Sjukt teknisk spelare, så nära Ronaldo man kan komma i detta EM. Men han får vila till förmån för fucking Simao.

Tråkigt! VÅGA VINNA.

David Månsson.


Hard work work work.

Idag var vi 4 personer på bolaget ifrån 12-15.
Fullsmockat i butiken.. Köerna ringlade sig mellan alla hyllor och ingen kund kunde få hjälp..
Varför det var så? Fan vet jag, kommunikationsmissar antar jag. Det ska inte bara vara 4 stycken på lördagar.
I alla fall.. När man väl slutade hade man ju pratat konstant i över 5 timmar. Så min tunga kändes som en död jävla fisk. Full med blåsor och.. uppsvullna saker.

Jag trodde inte jag skulle bli less på att prata. Men visst fan gick det..

Det är så jävla kul när folk man känner kommer förbi och hälsar på. Bara för min skull liksom!

David Månsson.


Helvetes jävlar!

Imorgon börjar ju fotbolls-EM!!!
Sommarens höjdpunkt alla kategorier. Inget höjer sommarkänslan så som ett riktigt jävla mästerskap!

På tal om sommarkänsla.
Det har under natten kommit 2 miljoner maskrosor till min gräsmatta. Min mamma vill ha bort dessa. Och dessa ska således jag ta bort...

Måste vara skönt att ha gratis arbetskraft.

David Månsson.


Mord.

Kollade på alla studentflak idag.
Det känns inte som att årets klasser hade lika mycket ös och drag som våran årgång.
Vissa står helt stilla och ler bara.. Känns urfånigt att titta på.

Ett stort plus till Jonta Lindquist i alla fall som med snustorr kropp framförde den ena serenadshyllningen till livet efter den andra. Stor liveunderhållning...live.

Aja, nu ska jag till THE MANSION.

David Månsson.


Last day, almost.

Näst sista dagen tillsammans för syster med klassen. Studenten skall tagas.
Kommer ihåg min student så jävla väl - Utan tvekan en av de absolut bästa dagarna jag någonsin kommer uppleva. Ett guldkorn i en tunn samling.

Inget var tråkigt denna dagen. All väntan på att få springa ut i solen och motta livet(HAHA) gjorde att inget kändes jobbigt. Normalt sett hade man ju dött över att behöva lyssna på någon jävla gubbe predika tills man spytt. Men inte denna dagen - För inget är jobbigt studentdagen.

Jag är så avundsjuk på alla som kommer ha en så sjukt bra dag idag. Medans åldersmannen, jag enbart får titta på innifrån en statligt ägd affär...

David Månsson.

SHITFUN!

Bärlin | säger:
fuskade när vi lirade minigolf
Månsson | æ | Invidia säger:
HAHA
Månsson | æ | Invidia säger:
Vann du?
Bärlin | säger:
nää

Bärlin, kontaktperson spelade minigolf emot personen han tog hand om. Fuskade, men vann inte ändå.

Hunkovic
Här ovan så ser vi personen som måste ha 24/7 assistans.

*Bärlin heter egentligen något annat.

David Månsson.Föll ihop som ett korthus.

Vaknade upp med en jävla mördarsmärta i foten.
Var såklart medveten om att det skulle göra helvetiskt ont efter natten, men ojoj det där var jag inte beredd på.
Slet upp mig 06:32(skulle ju jobba)bra många minuter senare tog jag mig fram till duschen.

Illamående och öm trodde jag att jag skulle kräkas. Blev sådär varm som man blir just innan det härliga.. Men, det var falskt alarm. Ställde mig i duschen.. Kände hur marken gungade till och sedan ramlade jag ihop.
Fattade inte först vad fan som hände, men sedan insåg jag att jag hade hela jävla duschdrapperiet i munnen. Fyfan i helvete.

Då insåg herr Månsson att han inte skulle kunna jobba idag.

David Månsson.


Inte taco för fan!Haha så sjukt jävla roligt.

Zlatan Zlatan Zlatan!
Myggan är fan stor TV-underhållning. Fattar inte riktigt varför jag inte kollade på det. Var ju rätt omskrivet.

David Månsson.


Att nästan nå ända fram.

Fuckade min fot i 90onde minuten. Ska se hur jobbet GÅR imorgon. <-- HAHAHA.

Okej..

Vi vann i alla fall med 3-1 och spelade väldigt bra. Mycket bra faktiskt.
Synd att halva laget är skadat.

Kontakt med omvärlden? Nej inte idag, inte imorgon. Totalt avskuren precis som det ska bli. Det är ju resultatet av historien. Det måste sluta så - En tragedi.

YOU COWARD, YOU SERVENT, YOU BLINDMAN!

David Månsson.


Haha.

Nu blev jag lite gladare...

Var ute och joxade med trasan, kickade lite läder, sparkade lite boll idag. Och helt plötsligt framför mig sitter grannens hund och iaktar mig.
Jag passar min fotboll till henne(det var en honhund). Hon tar bollen och vaktar den.
När jag gräver fram bollen börjar vi spela emot varandra. Måste säga att hunden inte alls var dålig!

Svårt att dribbla emot en så liten sak med(jävla jättehund). I alla fall.. vi hade rätt trevligt jag och min nye vän. Men efter ett par minuter så tog hon tag i bollen och.. ja. Gick hem. Haha.

Inte fan tänkte hon ge tillbaka bollen inte. Jag stog kvar utan fotboll och skrattade..

David Månsson... en lägre livsart än en hund..
Det känns som att det bara kan bli bättre just nu.

David Månsson.


Så arg.

Vill inte gå och lägga mig.

Johan Palmqvist är en väldigt förstående man. Han har upplevt världen igenom mina ögon så han vet vilket helvete jag och han går igenom. Känns bra att någon kan sympatisera med offret Månsson med.
Alla andra fattar ju inget eller skiter i det.

LOOOOOOOOOOOOONELY, IM SO LONELY FUCK ME IN THE ASS!

David Månsson.


Att vara blind.

Tänk att kunna se allt så jävla klart förutom ens jävla spegelbild!
Samma jävla veva återigen - Samma jävla felbeslut - Åh herrejävlar vad chanser återkommer.
Ja fan, det blir spännande denna gången. Jag tippar som vanligt återigen på att det går åt helvete.

Dock inte speciellt bra utdelning på det? Fan ett mirakel att det ens är spelbart.

Go on, hate me and fucking rape me. - As always, as forever!

Imorgon ska jag nynna på kent hela jävla arbetsdagen medans jag går och tänker på hur jävla fucked up denna jävla värld är. Allt är tamejfan SKIT.
Och sedan fattar inte folk varför det är skit? Haha! Vafan är det frågan om? ÖPPNA ÖGONEN - SLÄPP SARGEN OCH KOM IN I DEN JÄVLA MATCHEN.

Och nej - Jag menar inget speciellt med detta inlägg. Ni behöver alltså INTE fråga mig på msn vad jag menar. Taaaaaaaack för visad respekt.

David Månsson.


Gubbar.

Gubbar med humor är hur sköna som helst.

"Och så har jag 2 påsar här."
"Nej men.. Du tog ju bara en?"
"Nej jag har två."
"Okej?"
"Ja en påse bär jag med mig jämt."
"Ah.. den påsen."

Haha så jävla roligt. Den gubben fick en gratis påse. Eller.. två? Eller nej det blir en.

Är så jävla trött på världen och dess innehåll.
Den är så full av tveksamma löften och skitsnack.
Folk säger en sak men kan aldrig lägga ryggraden bakom orden.
Det är sorgligt.

David Månsson.


Ring ring, bara du slog en signal.

<07:41>
-Tjena, Det är Carro är du vaken?
-Jadå!
-Nu så i alla fall. Hehe.
-He.
-Du!
-Jag!
-Har du några planer för dagen?
-Öhm.. Ja, men inte så pass viktiga att de inte kan förändras.
-Okej. Har du lust att jobba?
-Ja(nej)!
-Okej vad bra. När kan du komma in?
-Hur fort vill du ha in mig?
-08:00?
-Kan bli svårt.
-Okej, men kom in så fort du kan!
-Ich will.

Tänker fan anlända halv 3.

David Månsson.


Fill my needs.

Jag såg en motorcyklist denna kväll. Han körde lugnt och stilla genom en rondell i stan.
Han svängde av emot E4'an söderut och då small det till i tinningen på mig.
Med ett stort vrål ifrån motorn for han iväg...

Jag avundas denne person. Denne verkade vara besluten att bara dra, dra långt härifrån i en sjujävla hög fart.
Att precis som han ha makten att bara dra.. har jag den? Eller måste man först ha något att lämna för att kunna göra det...

Som Percy Nilsson sa, så många många frågor, så få svar.

David Månsson.


En sån dag.

Zlatan har kanske världens fulaste skratt. Det är inte ens ett sånt där skratt som kan vara fulgulligt.
Hade jag varit en lagkamrat hade jag nog mina öron gått sönder varje gång pajas-Zlatan funnit något roligt.

Men.. Zlatan är Zlatan antar jag.
Zlatan är Zlatan och Zlatan ger publiken vad Zlatan vill ha.

"Ska du se fotbollen?"
"Ja!"
"Får man se den hos dig?"
"Ja!"
"När är den?"
"16:00!"
"Men fan jag ska ju på kalas!
Ska dra."

Så det blev ingen fotboll hos mig. Så jag drog med Nordinho på damfotboll istället.
Först då dök Berlinho upp som hade anlänt hemma hos mig 16:00. Tydligen så berörde inte kalaset 16:00 trots att ja.. skenet sa så.

Månzinho, Berlinho och Nordinho på damlagsmatch...

De har fått sjukt snygga dräkter. Jag vill också ha nya dräkter. Nordin med.. Men om han fick välja skulle han spela utan matchtröja.

"De gjorde 1-0 först..
Sedan gjorde jag 1-1. Och då kändes
det som att Vi skulle kunna vända. Men
det gjorde dem aldrig."

David Månsson.


Mardrömmarnas mardröm.

Jag drömde inatt.. Vill inte tala om det egentligen. Men vafan..
I alla fall, jag var på en MetallicA-spelning i Polen och taggad som fan för att se MetallicA. Och visst, MetallicA dök också upp till publikens enorma eufori.
Men när de började spela...

Först körde dem Hell song med Sum 41.
Visst, hell song må vara en okej punklåt men man vill fan inte höra den då. Sedan fortsatte MetallicA med Europe's final countdown.
För att sedan köra the number of the beast...

Det var hemskt.. MetallicA spelade i alla fall Creeping death som avslutningsnummer i ett 25 minuter långt gig.

David Månsson.Blogg listad på Bloggtoppen.se
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ Idag:
Vecka:
Månad:
Totalt:
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Kontakt
Msn: davildo7@gmail.com